De la un restaurant-pizzerie, la zeci de mii de euro din ambalaje
Ideea i-a venit în 2014, pe când era administratorul unui restaurant-pizzerii din Cluj-Napoca, iar problema principala erau...ambalajele cu care trebuiau livrate produsele. Tânărul Cosmin Văcariu are doar 24 de ani şi, ca orice om, are ţinte mari şi îi place să clădească lucrurile „cu paşi mici, dar siguri”, scrie WALL-STREET.RO.
Absolvent al Facultăţii de Inginerie Economică din Cluj, Cosmin spune că, pe când lucra la restaurant, nu putea găsi un furnizor de ambalaje care să ofere personalizarea tuturor ambalajelor de care aveau nevoie. „Stăteam şi mă întrebăm – oare nu o pot face eu? Aşa că a luat ideea, a analizat-o şi, la sfârşitul lui 2015 a pus-o pe picioare, pentru început de unul singur”.
Până în prezent, Pahare-de-carton.ro a înregistrat peste 260 de clienţi, majoritatea fiind persoane juridice. Rată de retur este mare – peste 70% dintre clienţi revin cu comenzi noi la fiecare luna, spune el.
Cea mai mare provocare la început de drum? Seriozitatea oamenilor.
Citește mai multe pe WALL-STREET.RO.