
Cafenelele și restaurantele devin spații de lucru pentru tot mai mulți antreprenori
Restaurantele și cafenelele devin o alegere din ce în ce mai frecventă pentru antreprenori, freelanceri și (…)
Restaurantele și cafenelele devin o alegere din ce în ce mai frecventă pentru antreprenori, freelanceri și (…)
Federația pentru Inovare și Competitivitate Sustenabilă în IMM-uri (FICSIMM) lansează un semnal de alarmă, dar și (…)
România traversează o perioadă tensionată, cu implicații serioase asupra economiei reale. Un sondaj realizat recent (…)
Sergiu Neguț este un nume cunoscut în ecosistemul de business românesc – un antreprenor, investitor și lider (…)
În viața unui antreprenor, prioritățile se așază rapid în jurul afacerii: decizii de luat, echipe de susținut, (…)
Într-un business lunch știi exact la ce te aștepți: politețe, pitch-uri, discuții. Într-o sală de sport, nimic din (…)
Antreprenorii n-au timp de experimente. Când lucrezi contra-cronometru, cu decizii de luat și taskuri pe care (…)
În 2025, procesul de digitalizare al mediului de afaceri din România continuă să reprezinte un subiect de interes (…)
Tot mai mulți angajați își actualizează constant CV-ul, participă la interviuri de test și învață noi skill-uri, (…)