
Poți lucra sănătos, fericit și sustenabil într-un restaurant din România? Sorin Stoica vrea să demonstreze că da
Where there is no number 1, a scris Sorin Stoica atunci când a postat premiul primit la Gala Chefi de România, (…)
Where there is no number 1, a scris Sorin Stoica atunci când a postat premiul primit la Gala Chefi de România, (…)
Cercetătorul Ivan Sutherland, cunoscut și drept “tatăl graficii computerizate”, scria prin anii 60 (…)
Să ne alimentăm corect, pentru o viaţă sănătoasă, ne arată de mai mulţi ani, britanicul Chef, Jamie Oliver. (…)
În perioada 20-21 august şi 27-28 august, opt echipe formate dintr-un bucătar și un ajutor de bucătar s-au (…)
Seria evenimentelor dedicate gastronomiei internaţionale continuă la Restaurantul The Harbour cu Indian Night. (…)
O bucatarie bine utilata si o cafetiera aburinda ar putea fi mai eficiente in motivarea angajatilor decat multe (…)
Un magazin cat o bucatarie mai mare. O atmosfera prietenoasa. Multe rafturi mici cu produse asezate ca in camara (…)