Obiceiurile culinare ale românilor sunt mereu în schimbare. Spre exemplu, anii 2000 au reprezentat perioada de glorie a shaormei, dar vremurile se schimbă. În ultimii ani, tot mai mulți români au prins gustul chiftelelor acelea prăjite, așezate tacticos între două chifle.
Manipulați să credem că burgerii sunt plasticul pe care îl mâncăm, pe fugă, la restaurantele de tip fast-food, ne vine greu să credem că, de fapt, un burger „adevărat” poate fi o reală încântare pentru papilele gustative.
Peste 6 din 10 români care trăiesc în mediul urban ar prefera să rateze o oportunitate decât să facă o greșeală. Concluzia apare într-un studiu recent al Frappe Digital.
Pe 12 noiembrie 2025, la București, Revista CARIERE organizează BEST EMPLOYER FEST – „Noi tendințe în companii, noi obiceiuri ale angajaților”, un eveniment dedicat împărtășirii celor mai bune practici în îmbunătățirea experienței angajaților.
Pe 12 noiembrie 2025, la București, Revista CARIERE organizează BEST EMPLOYER FEST – „Noi tendințe în companii, noi obiceiuri ale angajaților”, un eveniment dedicat împărtășirii celor mai bune practici în îmbunătățirea experienței angajaților.