Obiceiurile culinare ale românilor sunt mereu în schimbare. Spre exemplu, anii 2000 au reprezentat perioada de glorie a shaormei, dar vremurile se schimbă. În ultimii ani, tot mai mulți români au prins gustul chiftelelor acelea prăjite, așezate tacticos între două chifle.
Manipulați să credem că burgerii sunt plasticul pe care îl mâncăm, pe fugă, la restaurantele de tip fast-food, ne vine greu să credem că, de fapt, un burger „adevărat” poate fi o reală încântare pentru papilele gustative.
Generația Z nu mai privește aplicațiile de la birou ca pe simple instrumente de lucru, ci ca pe o extensie a culturii instituției, iar experiența digitală poate înclina decisiv balanța între a accepta sau a refuza un job.
Cum duci mai departe spiritul unei organizații antreprenoriale, lider de piațǎ, cu o istorie de peste 27 de ani şi peste 8.000 de angajați şi colaboratori.
Imaginați-vă o sală de concert într-o seară rece de toamnă. Lumina se așază blând peste instrumente, foșnetul publicului se domolește. Dirijorul urcă pe scenă, ridică bagheta și, pentru o clipă, privește spre sală.
Transformarea energetică de azi nu se măsoară doar în megawați sau tehnologii inteligente. Se vede mai ales în oameni, în felul în care se adaptează, învață și duc mai departe energia schimbării.