La Conaşu`
-
Se apropie cu pași repezi Sărbătorile de Iarnă. E cea mai frumoasă perioadă din întreg anul și, probail, singura în care reușim să-i avem lângă noi pe toti cei dragi. Și cum pe masa fiecăruia dintre noi trebuie să existe de-ale gurii, La Conașu’ are o ofertă de nerefuzat. -
La Conașu, ofertă gurmandă de Sărbători
Pentru că mai este foarte puțin până la intrarea în noul an, iar 2014 trebuie să ne găsească cu paharele pline și cu o masă îmbelșugată, La Conașu vă propune oferta gurmandă creată special pentru Sărbători.
-
DOAR PE 3 IULIE poți câștiga numeroase premii
Un sejur de două persoane la munte cu mic dejun inclus, ghete sport, bijuterii făcute manual, cu cristale Swarovski și suflate cu aur (foto), o revizie gratuită pentru mașină, echipamente sportive, ședințe de masaj și cărți de leadership sunt doar câteva dintre premiile pe care le poți câștiga dacă te abonezi pe 3 iulie la revista Cariere, în cadrul evenimentului de lansare al revistei CARIERE.
-
Leadership de vară în stil CARIERE!
INVITAȚIE LA RELAXARE. Revista Cariere abia aşteaptă să fie răsfoită! O lecţie cu totul out of the box aşteaptă şi ea să vă convingă despre cum poate fi privit nobilul cal ca profesor redutabil şi partener de învăţare şi dezvoltare personală...
-
Au riscat pentru visul lor
Înainte de a deschide „La Conaşu`”, atât Beatrice, cât şi Cristian aveau o poziţie bună în societate, joburi sigure şi lefuri care să le permită luxul de a nu duce grija zilei de mâine. Cu toate acestea, într-un an de criză economică cruntă – septembrie 2011 – s-au decis că vor, pot şi merită mai mult şi aşa a început povestea magazinelor cu produse tradiţionale de la ţară, din Bucovina.
Recomandările editorilor
-
BEST EMPLOYER FEST 2025. Bianca Chera: Ne așteptăm la o evoluție legislativă în zona prevenirii sindromului de burnout
Pe 12 noiembrie 2025, la București, revista Cariere organizează BEST EMPLOYER FEST – Noi tendințe în companii, noi obiceiuri ale angajaților, un eveniment dedicat împărtășirii celor mai bune practici în îmbunătățirea experienței angajaților. -
Salim Touma, Grand Hotel Bucharest: Îmi place să rezolv probleme. Dacă nu apar provocări operaționale, mă plictisesc
Cu peste 25 de ani de experiență internațională în industria ospitalității, Salim Touma a reușit, în ultimii trei ani, să conducă un proces complet de rebranding, să reducă cu 32% costurile și să scadă fluctuația de personal cu 40%. -
Giorgiana Matei, Airbus Aerostructures România: Oamenii nu caută doar muncă, ci și sens. Vor să contribuie la comunitatea în care trăiesc
Nu poți fi sub nivelul pieței, dar nici un salariu peste medie nu garantează retenția, susține cu realism Giorgiana Matei, HR Manager la Airbus Aerostructures România. -
Energia schimbării. Cum transformă Distribuție Oltenia organizația pentru viitorul sustenabil
Transformarea energetică de azi nu se măsoară doar în megawați sau tehnologii inteligente. Se vede mai ales în oameni, în felul în care se adaptează, învață și duc mai departe energia schimbării.