
Românii aruncă anual 2,5 milioane de tone de mâncare. Cum își propune Nestlé să reducă risipa alimentară
În România, risipa alimentară atinge cote alarmante: peste 2,5 milioane de tone de alimente sunt aruncate anual, o (…)
În România, risipa alimentară atinge cote alarmante: peste 2,5 milioane de tone de alimente sunt aruncate anual, o (…)
"Eu nu sunt om de afaceri, sunt un bucatar foarte bun, sunt un artist". Cu aceste cuvinte, chef Joseph (…)
Fete de la Gastronomie (Sărbătoarea gastronomiei), ediția a IV-a, o serie de evenimente care celebrează gastronomia (…)
În perioada 7 - 10 septembrie va avea loc, la Romexpo, cel mai mare eveniment de food din Europa de Est - (…)
Un studiu recent relevă că românii sunt interesați de impresiile din vacanță pe care le postează prietenii (…)
Guvernul din Italia a adoptat o lege destul de controversată, menită să reducă cantităţile mari de alimente (…)
Cei mai pricepuți și experimentați chefi și bucătari artiști din România au participat la concursurile de (…)
S-a născut la Napoli, într-o familie de comercianţi din industria modei. A studiat designul la Liceul de Arte (…)
Quinoa, considerată ''mama sacră a cerealelor'' de către civilizația incașă suprimată de (…)