masa
-
Revista HR Manager organizează cu sprijinul Humanistic, în data de 11 Mai 2022, între orele 14:00-17:00, ediția a XIV-a din seria de evenimente online FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI cu tema: THE CHALLENGER MINDSET FOR LEADERS: -
Rețete inedite pentru Sărbătoarea Paștelui
Dacă nu știți încă ce pregătiri să faceți invitaților pentru ziua de Paște, noi suntem aici să vă împărtășim câteva idei. Rețete adunate de la specialiști și adevărați gurmanzi. Trebuie reținut că nu toate preparatele de Paște sunt făcute din carne de miel... După cum bine știm, există persoane care nu sunt așa de prietenoase când vine vorba despre miel.
-
Facilitățile pentru angajatorii persoanelor cu dizabilități: de la teorie la practică
Asociaţia Handicapaţilor Somatici din România, organizaţie neguvernamentală, nonprofit, înfiinţată în anul 1991, a susținut vineri, 12 aprilie 2013, la Hotel International din București, masa rotundă cu tema: ”Facilitățile pentru angajatorii persoanelor cu dizabilități: de la teorie la practică.”
-
Redă zâmbetele copiilor nevoiași!
Lidl România a inițiat campania socială “Zâmbet de copil” prin care își propune colectarea de fonduri pentru sprijinirea copiilor săraci din România. Campania a început în decembrie 2011. Sumele de bani obținute vor fi direcționate către organizația “Salvați Copiii“ și vor fi folosite pentru asigurarea hranei zilnice pentru copiii asistați din centrele organizației.
-
11% dintre angajati nu isi iau pauza de masa
Dacă în urmă cu 6 luni angajaţii se simţeau presaţi de sarcinile de serviciu şi renunţau la pauza de masă, în prezent aceştia acordă o importanta mai ridicata prânzului şi alimentaţiei.
-
Masa de pranz, o afacere
Masurile luate de cei care activeaza in sectorul restaurante-catering ii ajuta pe cei care obisnuiesc sa-si comande masa de pranz sa nu-si modifice comportamentul. Daca in alte tari patronii restaurantelor ofera posibilitatea clientilor sa plateasca dupa grosimea portofelului, la noi, reducerile si promotiile ii ajuta pe angajati sa nu resimta efectele crizei. O alta categorie de salariati a inceput sa-si aduca mancare la pachet, fara sa puna acest trend pe seama mult-blamatei crize.
Recomandările editorilor
-
Holcim obține finanțare pentru captarea și stocarea în subteran a dioxidului de carbon din producția de ciment și var
Compania Holcim anunță că proiectul CCS Holcim România – Carbon Hub CPT01 a fost selectat pentru finanțare de către Fondul de Inovare al Uniunii Europene. -
Cum alegi o singură prioritate într-o săptămână cu 14 direcții
E mijlocul săptămânii și lista de sarcini nu s-a micșorat, ci s-a extins. Proiectele urgente s-au înmulțit, termenele s-au apropiat, iar calendarul arată mai plin decât la începutul săptămânii. În teorie, totul e sub control. -
Black Friday 2025: 1 din 7 români pregătește bugete de peste 5.000 de lei. Care va fi cel mai căutat produs
Black Friday rămâne unul dintre cele mai așteptate evenimente comerciale din România, cu o notorietate de peste 90%, arată studiul realizat de Kantar România în perioada premergătoare ediției 2025. -
Analiză cu prea multe date: Cum decizi ce scoți din dashboard, nu ce mai adaugi
Dashboard-urile de raportare au devenit un reflex în aproape orice companie. Toată lumea vrea „vizibilitate”, „claritate” și „date în timp real”. Și nu e un lucru rău. Problema apare când acestea devin tot mai aglomerate.