masa
-
Revista HR Manager organizează cu sprijinul Humanistic, în data de 11 Mai 2022, între orele 14:00-17:00, ediția a XIV-a din seria de evenimente online FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI cu tema: THE CHALLENGER MINDSET FOR LEADERS: -
Rețete inedite pentru Sărbătoarea Paștelui
Dacă nu știți încă ce pregătiri să faceți invitaților pentru ziua de Paște, noi suntem aici să vă împărtășim câteva idei. Rețete adunate de la specialiști și adevărați gurmanzi. Trebuie reținut că nu toate preparatele de Paște sunt făcute din carne de miel... După cum bine știm, există persoane care nu sunt așa de prietenoase când vine vorba despre miel.
-
Facilitățile pentru angajatorii persoanelor cu dizabilități: de la teorie la practică
Asociaţia Handicapaţilor Somatici din România, organizaţie neguvernamentală, nonprofit, înfiinţată în anul 1991, a susținut vineri, 12 aprilie 2013, la Hotel International din București, masa rotundă cu tema: ”Facilitățile pentru angajatorii persoanelor cu dizabilități: de la teorie la practică.”
-
Redă zâmbetele copiilor nevoiași!
Lidl România a inițiat campania socială “Zâmbet de copil” prin care își propune colectarea de fonduri pentru sprijinirea copiilor săraci din România. Campania a început în decembrie 2011. Sumele de bani obținute vor fi direcționate către organizația “Salvați Copiii“ și vor fi folosite pentru asigurarea hranei zilnice pentru copiii asistați din centrele organizației.
-
11% dintre angajati nu isi iau pauza de masa
Dacă în urmă cu 6 luni angajaţii se simţeau presaţi de sarcinile de serviciu şi renunţau la pauza de masă, în prezent aceştia acordă o importanta mai ridicata prânzului şi alimentaţiei.
-
Masa de pranz, o afacere
Masurile luate de cei care activeaza in sectorul restaurante-catering ii ajuta pe cei care obisnuiesc sa-si comande masa de pranz sa nu-si modifice comportamentul. Daca in alte tari patronii restaurantelor ofera posibilitatea clientilor sa plateasca dupa grosimea portofelului, la noi, reducerile si promotiile ii ajuta pe angajati sa nu resimta efectele crizei. O alta categorie de salariati a inceput sa-si aduca mancare la pachet, fara sa puna acest trend pe seama mult-blamatei crize.
Recomandările editorilor
-
Care este principala provocare a antreprenorilor români | SONDAJ
Găsirea clienților reprezintă principala provocare pentru mai mult de jumătate dintre antreprenorii români, arată un sondaj recent realizat de aSpace -
Care sunt domeniile cu cele mai mari creșteri salariale în 2025
Anul 2025 a adus schimbări importante pe piața muncii din România, iar anumite industrii au înregistrat creșteri salariale semnificative, în contextul unei presiuni persistente asupra angajatorilor de a rămâne competitivi. -
România obține un succes internațional: judecătoarea Adina Elvira-Ghiță, aleasă la Tribunalul ONU pentru Dispute
România a obținut o victorie importantă în cadrul Organizației Națiunilor Unite: judecătoarea Adina Elvira-Ghiță a fost aleasă pentru un mandat de 7 ani la Tribunalul ONU pentru Dispute (UNDT), din iulie 2026. -
Va ajunge starea de sănătate a angajaților un nou indicator de business?
Pachetele de beneficii oferite angajaților au devenit din ce în ce mai sofisticate în ultimii ani, iar în cadrul companiilor locale aproape că există o competiție în ceea ce privește numărul de inițiative de wellbeing.