Skip to main content

prajitura

    • Când pasiunea pentru dulce seduce businessul

      Puţini sunt norocoşii care au şansa să îşi transforme pasiunea într-un business care să le aducă satisfacţie personală şi profesională în aceeaşi măsură. E nevoie de ambiţie şi de sprijin din partea celor dragi. Cam astea ar fi ingredientele un reţete de succes, aşa cum ne-a povestit-o Ancuţa Stancu, cofondator Prăjiturile Ancuţei.
    • Aflaţi ce deprinderi trebuie să aibă cei care încep o afacere împreună

      „Dacă intri într-o afacere cu alţi parteneri, trebuie să vezi cu ce competenţe vine fiecare. Au competenţe care se suprapun? Au competenţe diferite? Cum aţi putea lucra împreună?“, sunt întrebări puse de Julie Ganong, co-fondatoare a unui laborator de panificaţii numit Chococoa. Ganong şi soţul ei, Alan Mons, au deschis împreună Chococoa Baking Co. în anul 2009, după ce cuplul a rămas fără job-uri. 

Recomandările editorilor