restaurante
-
Restaurantele și cafenelele devin o alegere din ce în ce mai frecventă pentru antreprenori, freelanceri și microafaceri în căutare de flexibilitate. Un număr semnificativ de profesioniști preferă spațiile informale pentru muncă, întâlniri și dezvoltarea afacerii, -
Restaurantele și pisicinele acoperite sunt țapii ispășitori ai pandemiei. De ce?
Doua tipuri de activitati ies in evidenta ca fiind cele mai afectate, la sase luni de la debutul pandemiei. Fara doar si poate, este vorba despre restaurantele la interior si piscinele acoperite, desi nenumarati specialisti -
Cele mai mari lanturi de fast food care se mentin in top
Mancam pentru a trai sau traim pentru a manca? Aceasta era intrebarea existentiala de acum cateva decenii. In secolul nostru s-au schimbat putin lucrurile, iar intrebarea care se preteaza acum este: traim bine sau ne -
O nouă aplicație care ușurează viața angajaților, la birou
Aplicația care le-a adus restaurantelor din Transilvania peste 13 milioane de euro a ajuns și în Capitală. Aceasta ușurează în special munca angajaților din companii și corporații, care organizează mesele de la birou. Pe lângă simplificarea procesului de comandă pentru utilizatori, proprietarii de restaurante beneficiază de comenzi mai mari, care le reduc costul de livrare per porție. De când a fost lansată în România, aplicația a generat peste 13 milioane de euro restaurantelor partenere. -
Dinastia Alecu, după McDonald’s
Afacerile de familie din România trăiesc în momentul de faţă cea mai importantă etapă din ’89 - primul schimb de generaţii. Studii în străinătate, MBA-uri, încercări de antreprenoriat, toate se regăsesc în diverse variante în CV-urile celor care au preluat sau se pregătesc să preia marile companii din mâinile părinţilor lor. Vor avea aceşti copii, născuţi sub semnul abundenţei, determinarea şi angajamentul necesare pentru a duce mai departe aceste afaceri (unele adevărate imperii) de familie?! -
ANAF anunță operațiunea „Revelion 2016 “
Inspectorii ANAF ar putea să vă strice Revelionul dacă vor găsi nereguli în localurile la care ați plătit deja și le vor închide. În primăvară, după ce a controlat mai multe restaurante de lux din Capitală, ANAF le-a închis pentru că nu emiteau bon fiscal. -
Zece restaurante KFC, deschise în Noaptea Muzeelor
Sâmbătă, 17 mai, cu ocazia celei de-a zecea ediții a evenimentului cultural Noaptea Muzeelor, zece restaurante KFC din țară își vor prelungi programul de funcționare până dimineață.
-
Salariul mediu în octombrie a fost de 1.552 lei
Câştigul salarial mediu net a crescut în octombrie cu 14 lei faţă de luna anterioară și a atins valoarea de 1.552 lei. Cei mai bine plătiți salariați au fost cei care lucrează în transporturi aeriene, aceștia obținând un venit mediu de 3.953 lei. La polul opus, cele mai mici câștiguri, de 846 lei, le-au avut cei care lucrează în hoteluri şi restaurante, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică (INS).
-
Topul restaurantelor McDonald's din România
Restaurantul McDonald's din Piaţa Romană, deschis acum mai bine de 15 ani, are în fiecare an peste 2 milioane de clienţi şi venituri estimate de ZF la 3-4 milioane de euro, ceea ce înseamnă că fiecare bucureştean merge o dată pe an aici şi lasă la casă 1,5-2 euro, conform zf.ro.
-
Angajarile in businessurile sezoniere
Invariabil, lunile de vara marcheaza inceputul perioadelor de angajari sezoniere. Este adevarat ca, de la inceputul crizei, nu am mai inregistrat boom-uri nici pe acest segment de activitate si ca, cele mai multe angajari sezoniere se fac in afara granitelor tarii, insa, aria acestor tipuri de angajari continua sa se remarce prin dinamism.
-
Posesorilor de card RBS Royal Black li se returneaza 5% din nota de plata de la orice restaurant din lume
Cea mai recenta surpriza pe care RBS Romania a pregatit-o posesorilor de carduri de credit Royal Black este returnarea a 5% din nota de plata de la restaurantele din tara sau din strainatate.
Recomandările editorilor
-
Semnele tăcute care arată că o echipă s-a decuplat de la cultura companiei
O echipă nu se îndepărtează de cultura organizațională peste noapte. De obicei, procesul este lent, aproape invizibil. El începe mult înainte ca performanța să scadă. Primele semne nu apar în rapoarte, ci în... -
EXCLUSIVJason Zickerman, CEO TAB: Fii sincer, arată-te vulnerabil, învață de la ceilalți și vei deveni liderul care îți dorești
După mai bine de 25 de ani de experiență internațională cu The Alternative Board (TAB), Jason Zickerman, CEO-ul global al organizației, privește cu entuziasm și realism intrarea pe piața din România. -
Peste 80% dintre români urmăresc influenceri. Ce așteptări au de la ei | STUDIU
81% dintre adulți urmăresc în continuare influenceri, o cifră stabilă față de anul trecut. Această stagnare indică o piață matură: publicul există în continuare, dar atenția este mai greu de câștigat arată studiul InfluenceMe 2025. -
Cum setezi un sistem de evaluare care nu adaugă muncă inutilă și nici tensiune
Puține procese interne provoacă mai mult stres decât cel de evaluare a performanței. Pentru unii angajați, e momentul în care se simt judecați; pentru unii lideri, e o etapă birocratică în plus.