
Alimentația sănătoasă, între moft și lux. De ce 9 din 10 români aleg greșit ce pun pe masă
Alimentația sănătoasă și consumatorul etic Doar 4 din 10 români adoptă un comportament de consumator etic, cu o (…)
Alimentația sănătoasă și consumatorul etic Doar 4 din 10 români adoptă un comportament de consumator etic, cu o (…)
Peste 1.700 de elevi și profesori din 36 de școli din România au învățat principiile de bază ale sustenabilității, (…)
Companiile care au cel puțin 50 de angajați sunt obligate ca, de la 1 ianuarie 2025, să întocmească rapoarte de (…)
În contextul în care preocupările pentru mediul înconjurător devin din ce în ce mai accentuate, fiecare industrie (…)
Cum e să conduci o afacere și o echipă care se află în inima industriei ospitalității, în fiecare zi? Primul – și (…)
eMAG a organizat Ziua Verde, un eveniment dedicat sustenabilității, în care angajații au participat la prima (…)
Peste jumătate dintre consumatori ar plăti un preț mai mare pentru un produs, dacă ar ști că acesta poate fi (…)
Dezvoltarea Durabilă a devenit o temă tot mai importantă, pentru fiecare dintre noi, de la consumatori, la (…)
A fost primul producător de automobile care a numit un ofiţer de mediu la nivel de top management încă din 1973; (…)