Fast Forward. Organizatia digitala | editia a-V-a

REMOTE PERFORMANCE CULTURE

Despre

Construind pe nevoile de engagement, ce inseamna performanta in noul mod de lucru? Cum o masuram si ce fel de conversatii avem?

Conferinta porneste discutia despre performanta organizationala, discutie ce se pregateste in majoritatea organizatiilor spre final de an prin inchieierea procesului de performance management. Un an cu totul atipic si unic, speram noi. Pentru multe organizatii, planul si obiectivele din 2019 au fost puse in asteptare.  Procesul de setare al obiectivele, discutiile de setare de asteptaril, au fost in anul 2020 mai agile ca niciodata: din mers, de la o luna la alta, de la o schimbare la alta.

Pe piata angajatilor, discutiile in jurul performantei se impart in ultimile luni in doua perspective.

Perspectiva celor pentru care contextul a afectat foarte mult rezultatele: ne-a fost greu sa ne indeplinim planurile si proiectele, suntem industrie afectatata; sau perspectiva cresterii productivitatii in care lideri din organizatii au observat o crestere a productivitatii angajatilor datorate WFH si nevoii de compensare in schimbare. Ce este si mai bulversant este cand cele doua perspective sunt adevarate in acelasi timp.

Cum ar trebui sa privim ca leaderi performanta echipei acum, cand lipsa cifrelor conform asteptarilor nu este rezultatul lipsei de performanta a echipei, ci o rezultanta a unui context nefavorabil?

Intr-un mediu foarte greu de controlat, cum va arata pana la final procesul de management al performantei? Cum vom calibra, evalua si pune in context performanta angajatilor in contextul unui WFH pentru multi dintre ei?

Oare in contextul Covid19 nu ar trebui sa regandit cu totul acest proces si noi, specialsiti in perfromance la HR sa consruim un nou cadru si sa pregatim leaderii pentru acest proces?

Cum masuram un “meets, exceeds, excel – expectations” si ce fel de conversatii de calitate avem acum cu echipa noastra? Cum pregatim liderii pentru aceste conversatii si cum calibram intreaga organizatie pentru ca discutia de final de an sa fie motivationala si plina de sens? Dar cum legam politica de bonusare si compensare de perfromanta in 2020?

TEME DE DISCUTIE:

 • Cum inlocuiesti “old performance management”, cum il adaptezi la noua realitate?
 • De ce elemente ar trebui sa tina cont noul proces?
 • Cum schimbi mentalitatea managerilor in interpretarea si masurarea performantei?
 • E nevoie de o cultura a efortului in lipsa unui culturi in care sa ai control pe rezultat?
 • Cat de pregatiti sunt leaderii companiei tale pentru o conversatie de feedback cu o echipa remote? Cum ar putea sa devina si mai pregatiti?
 • Cum am putea ca HR transforma discutia de performanta in timpul Covid intr-o oportunitate de a regandi KPIs pentru a muta focusul organizatiei spre lucruri cu adevarat importante in managementul echipelor?
 • Ce se va intampla pe termen lung in managementul performantei, ce trenduri se observa si ce fac alte organizatii in acest proces

Temă panel: Cum ati schimbat/ adaptat procesul vostru de performance management

 • Ce provocari ati avut
 • Ce instrumente folositi
 • Cum este el digitalizat?
 • Cum s-au schimbat KPI-ii
 • Cum gasesc managerii instantele corespunzatoare pentru a oferi feedbackuri concrete in organizatia dumneavoastra?
 • Cum poti ca HR sa faci o strategie de performance management prin care sa ajuti business-ul sa prospere din punct de vedere… oameni nu cifre?

Speakeri

<p><strong>Luminița Florea</strong>, People & Culture Director, Philip Morris Romania</p>

Luminița Florea, People & Culture Director, Philip Morris Romania

Detalii aici

<p><strong>Carmen Dumitrache</strong>, Chief Officer Human Resources Telekom Romania</p>

Carmen Dumitrache, Chief Officer Human Resources Telekom Romania

Detalii aici

<p><strong>Iulia Buciuman</strong>, Managing Partner<br />
HUMANISTIC</p>

Iulia Buciuman, Managing Partner
HUMANISTIC

Detalii aici

<p><strong>Mihai ZÂNT, </strong>Business Coach, Managing Partner HUMANISTIC</p>

Mihai ZÂNT, Business Coach, Managing Partner HUMANISTIC

Detalii aici

<p>To be confirmed</p>

To be confirmed

<p>To be confirmed</p>

To be confirmed

Înregistrare

Prezentările și discuțiile se vor desfășura în limba română. În timpul webinarului, vom avea un chat live prin intermediul căruia veți avea posibilitatea de a adresa întrebări.

Participarea la acest webinar este gratuită și se face pe baza confirmării înregistrării.

Pentru mai multe informații organizatorice, persoanele de contact sunt Andra Zikov ([email protected]) și Laura Manciu ([email protected])

Formular de înregistrare - Webcast: FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA DIGITALĂ miercuri 11 noiembrie, orele 15:00- 17:00

Vă rugăm să completați toate informațiile de mai jos.


Prin completarea acestui formular, sunt de acord ca Editura Cariere SRL, pot folosi datele mele personale pentru a mă contacta cu privire la știri, evenimente, workshop-uri și alte informații relevante domeniului lor de activitate sau al meu.

Vă puteți actualiza informațiile sau dezabona de la aceste comunicări în orice moment dacă ne scrieți la [email protected] sau prin accesarea butonului “dezabonare” ce poate fi găsit în subsolul tuturor email-urilor primite din partea CARIERE. Pentru mai multe detalii despre modul în care datele dumneavoastră sunt procesate și cum vă puteți exercita drepturile, vă rugăm să vizualizați politica noastră de confidențialitate

Eveniment organizat de

Partners