Fast Forward. Organizația Viitorului | Ediția a XIX-a

HR Innovation Forum

WEBCAST, 11 Octombrie 2023

Despre

Mulți dintre noi am gândit și așezat pe hârtie, nu o dată, strategii extraordinare de resurse umane  ce nu au văzut lumina implementării. Unele dintre ele au fost adaptate de la bun început pentru a intra într-un buget de timp, de resurse, de constrângeri corporatiste. Altele au fost prea îndrăznețe ca să primească aprobare.

Dar în lumea noastră, a profesioniștilor HR, ele ar fi avut foarte mult sens  dacă oamenii ar fi prioritizat…oamenii.

Ne întrebăm, ce idei curajoase pentru proiecte de învățare au gândit oamenii de HR? Acelea care, chiar dacă nu au fost implementate, sunt idei ce merită auzite?

Există programe de dezvoltare sau de schimbare care merită să fie scoase din anonimat și să producă o scânteie de inspirație pentru comunitatea HR? Sau proiecte de Employer Branding derulate printr-o campanie creative sau atipică, care aduce inovație? Ori campanii de recrutare care au simplificat, inovat, sau descoperit cum să atragă candidații interesați și serioși.
Știm că o strategie de învățare e bună dacă este ancorată în realitate. Dar mai știm că ancorarea în realitate nu ne pune mereu în ipostaza de a fi creativi, de a regândi procesele.

Vă așteptăm pentru a dezbate concepțiile despre învățare, de a provoca limitele și de a ne reîntreba care este rolul nostru, al HR-ului, în dezvoltarea echipelor? Vorbim despre ideal, căci concret știm deja ce e de făcut.
Miza noastră este să promovăm, să încurajăm și să susținem inovația din HR astfel încât comunitatea noastră de profesioniști să găsească inspirație și idei pentru a pregăti anul 2024 și bugetele acestuia.

 • Cum faci inovație în HR?
 •  Procese de transforamare Inovatoare
 •  Comunitate și liquid networks – ca forme de învățare socială
 •  Concepte de marketing și behavioral economics în HR
 •  Povestea datelor spusă într-un fel ce nu a mai fost spus
 •  Parteneriate și idei atipice pentru recrutare, selecție, sau promovarea joburilor

Un spațiu pentru idei îndrăznețe și atipice care au văzut sau nu au văzut lumina din sertarul de idei, dar care merită împărtășite!

Speakeri

<p><strong>Cosmin Dodoc</strong></p>

Cosmin Dodoc

VP People & Organisation eMAG

Detalii  aici

<p><strong>Raymond Marin</strong></p>

Raymond Marin

Managing Partner Marco Polo CEE

Detalii aici

<p><strong>Luminița Florea</strong></p>

Luminița Florea

Director People & Culture, Philip Morris România

Detalii aici

<p><strong>Iulia Buciuman</strong></p>

Iulia Buciuman

Managing Partner, HUMANISTIC, Moderator

Detalii aici

Înregistrare

Prezentările și discuțiile se vor desfășura în limba română. În timpul webinarului, vom avea un chat live prin intermediul căruia veți avea posibilitatea de a adresa întrebări.

Participarea la acest webinar este gratuită și se face pe baza confirmării înregistrării.

Pentru informații organizatorice ne puteți contacta pe e-mail la [email protected].

*Toți participanții la evenimentele pe care le organizăm primesc acces gratuit la edițiile digitale ale publicațiilor noastre – Revista CARIERE si revista HR Manager.

  Formular de înregistrare - Webcast: FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI | HR Innovation Forum - 11 Octombrie 2023, orele 14:00-17:00

  Vă rugăm să completați toate informațiile de mai jos.  Prin completarea acestui formular, sunt de acord că Editura CARIERE SRL poate folosi datele mele personale pentru a mă contacta cu privire la știri, evenimente, workshop-uri și alte informații relevante domeniului meu de activitate.

  Vă puteți actualiza informațiile sau dezabona de la aceste comunicări în orice moment dacă ne scrieți la [email protected] sau prin accesarea butonului “dezabonare” ce poate fi găsit în subsolul tuturor email-urilor primite din partea CARIERE. Pentru mai multe detalii despre modul în care datele dumneavoastră sunt procesate și cum vă puteți exercita drepturile, vă rugăm să vizualizați politica noastră de confidențialitate

   

  Organizator

  Cu sprijinul:

  Partners