Hotelurile bucurestene se pregatesc de Pasti
La eveniment vor participa cinci mesteri populari care vor face demonstratii pentru vizitatori, care vor face demonstratii pentru oaspetii hotelului, dar si pentru bucurestenii interesati de cadouri sau preparate traditionale de Pasti.
Pe 4 aprilie, in prima zi de Pasti, InterContinental organizeaza un brunch in Braseria Corso. Masa costa 170 de lei de persoana, si 50% pentru copiii pina la 12 ani. Pentru copiii de pana in 6 ani, participarea este gratuita. Un brunch de Pasti organizeaza si Hotelul Howard Johnson in Restaurantul Avalon la data de 4 aprilie, costul fiind de 150 de lei de persoana.
Hotelul Athenee Palace Hilton organizeaza, pe 4 aprilie, un brunch special in salonul Le Diplomat, iar meniul propus de bucatarul sef, Clayton Powell, costa 220 de lei si include delicatese ca stridii proaspete, homar sau sushi, dar si tocanita de vanat si traditionalul drob de miel. Pentru oaspetii insotiti de copii va fi amenajat un loc de joaca, cu pictura pe fata si concursuri.