Sushi Trainings la restaurantul Benihana
Participantii invata sa lucreze cu diverse sortimente de peste si fructe de mare (ton, somon, icre, caracatita), cu foite de alge si, bineinteles, cu orez, pregatind o selectie bogata de sushi, sashimi si maki.
Pregatirea propriu-zisa este insotita de un suport teoretic care prezinta tipurile de sushi, sashimi si maki si principiile de pregatire.
Cursurile se organizeaza, la cerere, pentru grupuri de pana la 25 de persoane si dureaza, in medie, 3-4 ore. Participantilor la curs li se ofera echipament complet (kit sushi, sort personalizat, materiale informative si retetar), ei find supravegheati si asistati in permanenta de personal specializat.
Dupa cursul propriu-zis, participantii sunt invitati sa ia masa in restaurantul Benihana, degustand propriile lor creatii culinare dar si mancarurile pregatite sub ochii lor la mesele teppan.
Pentru detalii si programari, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected] .
www.hojoplaza.ro