Verde crud. Cu ce ne hrănește primăvara
Odată cu primăvara, vine şi invazia sfaturilor care ne reamintesc despre beneficiile verdeţurilor proaspete din această perioadă. Şi foarte bine fac: o alimentaţie sănătoasă nu strică nimănui, indiferent de ce parte a cutiei se consideră, înăuntru, în afară.
Ce ne propune natura în lunile de primăvară are un rost şi ajută foarte mult organismul, oricât de clişeic v-ar suna. Cred în hrana verde şi sunt eu însămi o consumatoare de frunze şi verdeţuri de toate felurile, crude, proaspete, combinate cu ajutorul imaginaţiei fără limite specifice bucătăriei fără foc. Aşa că nu veţi descoperi aici cine ştie ce secrete, ci doar câteva recomandări verzi, de sezon, poate puţin atipice. În fond, de supe de ştevie sau de urzici sigur aţi mai auzit, dar salată de măcriş cu nuci şi lămâie ori salată de păpădie cu morcov şi banane poate nu vi s-au mai propus până acum.
Citiți articolul complet pe Think Outside The Box.