Viaţa după ora 18…
Un exemplu recent este iniţiativa echipei de la Cafepedia – Romană, din Bucureşti, care a lansat serile de miercuri sub numele de Bucate Unicate şi care pregăteşte pentru această seară prima ediţie a evenimentului Social Thursday – seara de joi, în care „eroii” principali sunt invitaţii, vinul de calitate şi networking-ul.
Seara de miercuri 25 septembrie, petrecută în mediul elegant şi relaxant al cafenelei, a fost prilejul pentru mulţi iubitori ai bucătăriei vietnameze să se delecteze cu delicatesele aromate şi atent preparate de bucătarul Li Wu. Preparatele, ca majoritatea celor din ţara asiatică, fie că sunt obişnuite sau de lux, făcute din ingrediente în stare naturală, au arome proprii şi necesită o pregătire meticuloasă.
De exemplu, ştiaţi că apa de băut, de zi cu zi a vietnamezilor, provine din plante? Pentru a o prepara, oamenii fierb frunze proaspete şi uscate, muguri, flori şi seminţe de ceai sau orez prăjit. Fiecare regiune din Vietnam are propriile mâncăruri şi băuturi, evidenţiind caracteristicile zonei, dar şi diversitatea bucătăriei vietnameze, în general.
Despre serile de miercuri şi ce temă culinară pregătesc cei de la Cafepedia pentru săptămâna următoare puteţi afla de pe site-ul Cafepedia şi pe pagina Bucate Unicate de pe Facebook.
Astăzi, nu trebuie să ratăm prima Social Thursday – Wine&Networking Event, de la ora 19.30, în strada Artur Verona nr.2 (detalii pe pagina de Facebook cu acelaşi nume). Organizatorii ne îndeamnă să venim cu poftă de relaxare, cu dorinţă descoperim secretul unui vin din gama Senator (poate să şi cumpărăm la un preţ special) şi să nu uităm… cărţile de vizită. S-ar putea ivi ocazia să facem cunoştinţă şi cu un viitor partener de afaceri!