Inovatoare în medicină
I-au trecut până acum pragul peste 11.000 de pacienţi. La fiecare sedinţă de tratament au primit, pe lângă terapia care i-a scăpat de durerile de spate, atenţia de care au nevoie. Bio Ortoclinic a devenit în 10 ani una dintre cele mai mari clinici de vertebrologie din Sud-Estul Europei, fiind axată pe tratamente de recuperare a tot ceea ce înseamnă aparat locomotor. Aici se tratează problemele coloanei vertebrale.
Dincolo de manageriatul clinicii, Mihaela a participat la campanii de ajutorare a copiilor cu autism sever, cu talasemie sau cu forme grave de handicap, a investit în viitorul sănătăţii, provocând studenţii de la Universităţile de Medicină din toată ţara să realizeze lucrări inovative, despre tratamente care ar putea fi utilizate în viitor în tratarea coloanei vertebrale. S-a implicat într-un domeniu cel puţin la fel de sănătos – SPORTUL, oferind evaluări jucătorilor echipei de polo Triumf Bucureşti şi tratamente luptătorilor din Local Kombat.
Pe lângă echipamentele performante, cei mai importanţi sunt oamenii cu care lucrezi. Şi am văzut oameni devotaţi în compania ta. Care sunt tehnicile de HR pe care le aplici cu oamenii din echipele clinicii pe care o conduci?
Am încercat să găsim oameni care doresc să lucreze într-un loc unde au de învăţat. Motivaţia profesională a fost prima ofertă făcută tinerilor kinetoterapeuţi dornici de a învăţa şi aplica noi tehnici în domeniu. În al doilea rând, motivaţia de a lucra în cadrul brandului Bio Ortoclinic, recunoscut pe piaţa de profil ca fiind cea mai mare clinică de vertebrologie din ţară, care deţine aparatură de recuperare de nivel internaţional, tehnologie adusă din America, Japonia, Germania, Cehia etc.
Am văzut oameni foarte tineri care lucrează la clinică. Care este media de vârstă în companie? Preferi tinerii sau angajaţii cu mai multă experienţă?
În ceea ce priveşte kinetoterapeuţii, media de vârstă este în jur de 26 de ani. Pe mulţi dintre aceştia i-am angajat imediat după ce au terminat facultatea, aceasta fiind primul loc de muncă. I-am învăţat să lucreze pe aparatură performanţă după un protocol anume şi astfel au ajuns la un nivel profesional ridicat. Pe de altă parte, cu medicii este puţin mai complicat. S-a dovedit faptul că pentru ei este nevoie de o experienţă mult mai mare. Lucrăm cu oameni care vin cu un istoric în ceea ce priveşte bolile, de aceea este nevoie de medici care au experienţă în a pune un diagnostic şi a da un tratament complementar la ceea ce tratăm efectiv: hernia de disc fără operaţie şi multe alte boli ale coloanei vertebrale sau recuperarea medicală după toate operaţiile de ortopedie.
Citeşte mai mult pe hrmanageronline.ro