(P) Sărbătoarea absolută a rafinamentului gastronomic: Revelion la Crowne Plaza Bucharest
Executive Chef Ashlie Dias a cules, pentru această noapte, cele mai apreciate rețete din întreaga lume pentru ca răsfățul să fie deplin și călătoria culinară completă! Fructe de mare și pește în cele mai surprinzătoare și rafinate prezentări, variațiuni de foie gras, preparate din cane de vită, cerb, fazan sau rață în prezentări inedite și un bar de deserturi extravagante vor face deliciul tuturor, indiferent de vârstă!
Atât în Restaurant, cât şi în elegantul Crown Ballroom, cu décorul său maiestuos și cu ieșire spre grădină vă veți putea bucura de un bufet cosmopolit, cu peste 50 de preparate, 20 de sortimente de deserturi și open bar internaţional.
După câteva startere demne de orice petrecere din New York sau Paris, cu mousse de foie gras și piure de mango și mousse de somon afumat cu avocado și icre Ikura, vă puteți delecta cu live stations cu stridii proaspete, midii în sos Mignonette sau din nou foie gras, de data aceasta cu marmeladă de mango și gem de pere. Pentru miezul petrecerii v-am pregătit bufete sofisticate cu pește, crab, homar, prosciutto cu smochine, ciuperci la grătar, sparanghel, anghinare și multe preparate de inspirație franțuzească, asiatică dar și românească.
Atmosfera spumoasă va fi asigurată de 2B Brother Band, DJ și, bineînțeles, de focurile de artificii de la miezul nopții.
O experiență gastronomică de cea mai înaltă ținută este promisiunea pe care o face Restaurantul Citronelle oaspeților săi. De la aperitive selecte pe bază de icre, foie gras, rață și fructe Kumquat până la homar în unt cu note citrice, continuând apoi cu un inegalabil sturion cu sos de fenicul și stridii, cu vită maturată cu ciuperci Maitake și sos de trufe și terminând cu incredibilul cheese cake cu ciocolată, fistic și curmale, călătoria culinară se va dovedi, fără doar și poate, absolut memorabilă.
Mai multe detalii și date de contact aici.