Schimbare de nume și identitate vizuală pentru compania producătoare de vinuri premium Metamorfosis
Începând de anul acesta, compania va fi promovată sub numele de Viile Metamorfosis și va avea sloganul ,,O nouă armonie în vie”. Noul nume pune accent pe originea românească a vinurilor, iar noul simbol din logo redă valorile și misiunea asumate de companie – necesitatea și importanța apropierii de natură pentru a realiza vinuri de o calitate superioară.
În acest an, Viile Metamorfosis a adăugat în portofoliu o serie de soiuri noi (Muscat Ottonel & Tămâioasă Românească), vinuri din ani noi (Sauvignon Blanc & Fetească Albă, Fetească Regală) și un vin în premieră (Rosé).
„Schimbarea identității Metamorfosis este un pas firesc pe care îl facem în procesul de consolidare a companiei. Pe de o parte, ne-am dorit să fim percepuți așa cum am fost, de fapt, de la început: o companie care oferă vinuri premium, de calitate. Pe de altă parte, ne-am dorit să transmitem mai puternic și mai clar dorința noastră de a produce ecologic. Schimbarea de identitate înseamnă o apropiere de standardele noastre, nu și o repoziționare de preț. Practic, vom oferi mai mult, însă prețul va rămâne același”, a declarat Giancorrado Ulrich, președintele Viile Metamorfosis.
Noile produse vor fi disponibile în comerț, începând cu luna iunie. Procesul de rebranding a durat 4 luni și a fost realizat de către Alfred Binder, Specialist în Marketing și Vânzări Vinuri, în colaborare cu YG Design, agenție multipremiată din Argentina, specializată în industria vinului. Investiția în schimbarea identității brandului este de ordinul zecilor de mii de euro.
Procesul de rebranding este parte din strategia de dezvoltare și consolidare a poziționării companiei pe piața din România. Pentru anul acesta, Viile Metamorfosis lucrează la finalizarea cramei proprii, în regiunea Dealu Mare.
Iar pentru pasionații de vin, avem și câteva informații despre noua gamă de produse a celor de la Memamorfosis
Viile Metamorfosis Muscat Ottonel & Tămâioasă Românească este un vin care prezintă o culoare galben-pai cu uşoare reflexii aurii. Acesta este un bun exemplu de vin cu arome primare, la care impresia olfactivă este puternic fructată şi completată de subtile arome de flori, în special trandafiri. Prospeţimea şi gustul uşor amărui dat de vinificarea în sec contribuie la francheţea şi armonia acestui vin ecologic. Este perfect pentru a stârni apetitul înainte de masă sau poate complimenta reţete lejere pe bază de carne albă sau legume. Se serveşte la 8°C.
Viile Metamorfosis Rosé are o culoare strălucitoare şi apetisantă cu o nuanţă trandafirie. Un asamblaj reuşit de Merlot, Syrah, Pinot Noir şi Cabernet Sauvignon ce dezvăluie arome generoase de fructe roşii, cireşe şi căpşuni. La gust este catifelat, dar cu o prospeţime revigorantă şi o intensitate aromatică plină de fructozitate. Corpolenţa medie îl recomandă ca fiind un partener perfect pentru peşte, carne albă sau legume, pregătite la grătar. Se serveşte la 13°C.
Viile Metamorfosis Fetească Albă & Sauvignon Blanc reprezintă un vin cu o personalitate puternică. Culoarea galben-verzui este în perfectă armonie cu aromele de fân proaspăt cosit şi flori de salcâm, cu gustul intens de citrice şi piersică, culminând într-un post-gust proaspăt şi persistent. Un vin uşor de asociat cu preparate culinare pe bază de carne albă, peşte, fructe de mare, salate sau de servit simplu, ca aperitiv. Se serveşte la 8°C.
De un galben deschis cu reflexii verzui, Fluturi Fetească Regală Ecologic este, așa cum îi spune și numele, un vin ecologic ce etalează arome intense de fructe proaspete, în special de mere verzi. Un soi autohton ce se impune printr-un gust echilibrat, plin de prospeţime şi savoare. Poate fi servit ca aperitiv sau cu preparate uşoare din carne albă. Temperatura de servire: 8°C.
Cantvs Primvs Fetească Neagră prezintă o culoare atractivă, roşu-închis cu reflexii rubinii. Aromele intense amintesc de fructe roşii ajunse la maturitate, gemuri din prune şi cireşe şi se întrepătrund cu notele minerale şi de condiment dulce. La gust este amplu, generos cu tanini moi şi un final lung şi plăcut. Ideal cu brânzeturi, fripturi în carne roşie sau ciuperci şi alături de preparate tradiţionale româneşti. Se serveşte la 16°C.