TOP orașe turistice cu mâncare deloc ieftină
În vacanţă, o cină la restaurant va fi întotdeauna mai scumpă decât gătitul unor alimente achiziţionate de la supermarket. Acest lucru este valabil mai ales în marile oraşe cosmopolite precum Tokyo, Oslo şi Zurich, unde cina pentru doi la un restaurant vă va face să scoateţi din buzunar cu puțin sub sau peste 60 de dolari.
Un raport recent al Deutsche Bank, care analizează costul vieţii şi compară preţurile între cele mai mari oraşe din întreaga lume, a arătat care sunt oraşele în care turiştii trebuie să scoată cei mai mulţi bani din buzunar atunci când vine vorba despre mâncare. Raportul se bazează pe datele oferite de Expatistan, un site care urmăreşte preţurile din peste 200 de ţări, potrivit businessinsider.com.
Zurich, Elveţia – 73,70 dolari
Oslo, Norvegia – 63 dolari
New York City, Statele Unite – 56 dolari
Copenhaga, Danemarca – 55,70 dolari
San Francisco, Statele Unite – 50,30 dolari
Boston, Statele Unite – 49,70 dolari
Bruxelles, Belgia – 49,20 dolari