Donate Your Brunch, acțiune caritabilă semnată Howard Johnson Grand Plaza București și Organizația Salvați Copiii
În decorul cosmopolit creat de rafinamentul restaurantului Avalon, pe de-o parte, și de dinamismul restaurantului Benihana pe de altă parte, Henrik Sebok, Certified Master Chef, îi va delecta pe invitați cu câteva din secretele sale gastronomice preferate, într-o demonstrație de gătit în direct în care îl va avea ca invitat special pe Chef Cătălin Scărlătescu. După lecția de gătit, pasionații de artă culinară vor fi invitați la un concurs-fulger care îi va răsplăți pe cei mai pricepuți și mai curajoși dintre invitați cu premii inedite.
Oferta culinară a acestui Brunch își propune să-i surprindă, prin varietate și prin calitate, chiar și pe cei mai pretențioși și mai fini cunoscători ai acestei arte: de la preparatele proaspete, de tip salate, cu ingrediente de la producători locali, până la preparatele calde cu o mare varietate de influențe culinare și asocieri inedite de ingrediente, la care se vor adăuga preparatele clasice din meniul restaurantului Benihana, pregătite live de către bucătarii asiatici de aici.
Prețul Brunch-ului este de 200 Lei / persoană, iar pentru rezervări și înscrieri la concursul de gătit sunați la 021.201.5030 sau trimiteți un mesaj la [email protected].