Linked to Green: Primul proiect de colectare selectiva din sectorul HORECA
Cafeneaua Green Hours a primit diploma pentru “Cea mai implicata locatie”, iar Laptaria lui Enache a fost desemnata “Cea mai Linked to Green locatie”, pentru strangerea celei mai mari cantitati de deseuri colectate selectiv.
Peste 22 de locatii Horeca au fost implicate in colectarea selectiva a ambalajelor. O parte dintre ele au decis sa continuie contractul incheiat cu compania de colectare selectiva dupa cele 4 luni de derulare.
Linked to Green, initiat de Young Professionals Club si dezvoltat cu sprijinul Ambasadei SUA la Bucuresti, a debutat printr-un proiect-pilot derulat in perioada noiembrie 2009 – iunie 2010 in Bucuresti, propunandu-si crearea unei legaturi intre locatiile Horeca si companiile de colectare.
Proiectul a fost dezvoltat in parteneriat cu Eco-Rom Ambalaje si Remat Holding, fiind primul proiect de colectare selectiva a desseurilor din ambalaje adresat sectorului Horeca.