We care! What about you?
Ultima săptămână din campania We Care! Peste 70 de coach-i profesioniști au donat mai mult de 700 de sesiuni de coaching individual, 15 experți în coaching la nivel mondial vin să ne învețe strategii și tehnici de aplicat într-o situație de criză, cum este cea cu care se confruntă în prezent omenirea la nivel global.
Campania se derulează în perioada 21 aprilie – 22 mai 2020 și orele de coaching sunt donate în perioada 27 aprilie – 22 mai 2020.
Susținem mediul de business, manageri, specialiști resurse umane, angajați și antreprenori, în timp ce traversează momente de nesiguranță, oferindu-le:
- posibilitatea de a lucra cu un coach profesionist pentru atingerea unor obiective de eficiență personală și gestionare a stresului, explorarea modalităților de răspuns în situații de criză sau obținerea unei mai mari clarități asupra noilor provocări din mediul profesional
- schimb de experiențe și bune practici
Accesează acest link și alege un Coach sau un webinar care e de interes. Atenție, Coachii își dedică sesiunile celor 3 zone: Coachi, Business și Medical. Alege zona Business. Tot acolo vei găsi informații detaliate privind modul în care poți benficia de aceste resurse. Îți răspund la orice întrebări pe adresa de email: [email protected].
Dacă vrei să știi mai multe despre coaching, ai aici câteva informații relevante:
Ce este coaching-ul profesionist?
Federația Internațională de Coaching (ICF) definește coaching-ul ca fiind un parteneriat între coach și client, într-un proces creativ de stimulare a procesului de gândire, având scopul de a-l susține pe client în maximizarea potențialului personal și profesional.
Care sunt beneficiile coaching-ului în business?
- Crește motivația. Conectarea angajaților cu oportunitățile de învățare a fost legată de creșterea satisfacției la locul de muncă si a clarității asupra rolului în organizație. (Ellinger et al., 2003; Kim et al., 2013)
- Facilitează o performanță mai bună. Coaching-ul s-a dovedit a fi legat în mod semnificativ de o eficacitatea crescută și o conduită îmbunătățită a angajaților în cadrul echipei. (Maurer, Solamon & Troxtel, 1998).
- Îmbunătățește profitabilitatea. Abilitățile de coaching ale liderilor sunt semnificativ legate de îmbunătățirea rezulatelor anuale ale echipe. (Dahling et al., 2015).
- Promovează starea de bine și dezvoltarea personală. Coaching-ul poate sprijini dezvoltarea individuală a abilităților, a stării de bine și comportamentul orientat spre obiective în organizații. (Theeboom, Beersma, & Vianen, 2014).
De ce Federația Internațională de Coaching (ICF)?
Prioritatea ICF este aceea de a asigura servicii de coaching efectuate la cele mai înalte standarde și aliniate la codul de etică profesională. Codul de etică al ICF este conceput pentru a oferi o ghidare adecvată, responsabilitate și standarde de conduită aplicabile tuturor membrilor ICF și deținătorilor de certificări ICF.