GOmentorship reia sesiunile de mentorat
In fiecare domeniu de interes, tinerii vor gasi specialisti cu multi ani de experienta si cu disponibilitatea de a le raspunde curiozitatilor. Profesionistii, adica mentorii, au lansat deja temele de la care pornesc conversatiile, iar pâna la finele lunii ianuarie oricine se poate inscrie.
De pe 1 februarie incep conversatiile propriu-zise. Cum sa-ti faci un dosar bun pentru a fi admis cu bursa la un MBA sau alt program de masterat din SUA? Radu Oprea de la Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Regiunea Sud-Est va raspunde acestei intrebari prin sfaturi si exemple.
Tereza Tranaka de la Oxygen Public Relations a lansat tema Primul job in PR, iar Traian Bruma, Learning Architect la CROS, modereaza conversatia Profesii emergente in educatie.
In timp ce Andreea Ofiteru, jurnalist de presa scrisa, va raspunde intrebarii Cum imi aleg subiectele in activitatea jurnalistica, coach-ul de manageri Mihai Stanescu raspunde altei provocari: Cum iti investesti timpul zilnic pentru a reusi in 2011?
In domeniul financiar, unul dintre mentori este Gerdwin Lammers, broker pe piata FOREX. El va sustine doua sesiuni de conversatii in limba engleza, una despre nevoia urgenta a focusului pe client si celalta despre cum sa devii broker pe piata de schimb valutar.
Toate temele de dezbatere si mentorii implicati in program pot fi gasiti pe www.GOmentorship.ro. In plus, tinerii care acceseaza platforma mai pot consulta resurse, pot vedea o parte dintre conferintele GOmentorship desfasurate pâna acum sau pot afla primii despre joburi, internshipuri si evenimente relevante pentru dezvoltarea lor profesionala.
GOmentorship este organizat de Asociatia ORICUM, cu sprijinul Universitatii din Bucuresti. Oricum este organizaţia non-profit ce şi-a propus sa transforme felul in care industriile creative contribuie la dezvoltarea României. Misiunea sa este aceea de a crea proiecte cu un grad de sustenabilitate mare, destinate in principal tinerilor sub 30 de ani. Prioritare pentru Oricum sunt educatia si ramuri ale industriilor creative precum cinematografia si designul. Echipa care conduce astazi asociaţia a contribuit in ultimii patru ani la proiecte ce au implicat activ peste 25.000 de tineri: ShortsUP, Cluburile de film One World, GOmentorship si AIC – un proiect de dezvoltare a antreprenoriatului in industrii creative.
Universitatea din Bucuresti, infiintata in 1864, a contribuit si contribuie in mod decisiv la dezvoltarea si modernizarea invatamantului, stiintei si culturii romanesti. Detalii: www.unibuc.ro.
Foto: Anamaria Dascalu / neelucidat.oricum.ro