Putere prin Oameni
Proiectul contribuie la combaterea efectelor negative ale crizei demografice si restructurarii economice prin facilitarea integrarii si patrunderii pe piata fortei de munca a persoanelor disponibilizate, someri si persoane in cautarea unui loc de munca, precum si a persoanelor inactive. Proiectul dezvolta o retea de 15 Centre regionale de Informare si Consiliere in Cariera (CICC) cu activitate in toate judetele tarii, care faciliteaza integrarea si patrunderea pe piata fortei de munca a persoanelor in cautarea unui loc de munca prin asigurarea de activitati specializate pentru cautarea unui loc de munca si asistenta in demararea unei afaceri.
Proiectul este condus de CDM si realizat in parteneriat cu OMV Petrom.
Conferinta nationala va fi urmata de 14 conferinte regionale care se vor desfasura in alte 14 orase importante ale tarii Cluj, Constanta,Iasi, Bacau, Brasov, Pitesti, Ploiesti, Braila, Oradea, Timisoara, Targu Jiu, Craiova, Targoviste.
Organizatorul, Fundatia Centrul de Dezvoltare Manageriala (CDM), sprijina dezvoltarea organizatiilor prin servicii de consultanta si dezvoltare personala înca din 1994, prin programe oferite în România, Europa Centrala si de Est sau Asia. Din 1997, CDM este afiliat la Roffey Park Management Institute, Marea Britanie.
Partener institutional al conferintei este HR Club, cea mai importanta asociatie profesionala a specialistilor in resurse umane din Romania, ingloband peste 400 de manageri, specialisti si consultanti in resurse umane din companii de prestigiu din Romania. HR Club este afiliat organizatiilor internationale de resurse umane: EAPM and WFPMA.
Participanti: Peste 200 de manageri de top (directori generali, directori de resurse umane) din companii romanesti si multinationale.
Invitati speciali: Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom; Jerome Olive, General Manager Grup Renault Romania; Dominic Bruynseels, CEO Banca Comerciala Romana.
Facilitatori: Manageri din companii precum Nokia, Renault Romania, BCR, Provident Financial si altii.
Tema conferintei: “Sincronizarea eforturilor organizationale pentru succes” propune discutarea unor aspecte de actualitate prin temele abordate:
- Care sunt aspectele critice ale vietii organizationale pentru succesul pe termen lung?
- Ce pot si ce ar putea sa faca liderii pentru a stimula performanta?
- Ce resurse sunt necesare pentru a creste eficienta organizatiei?
Sesiune plenara: Prezentarile invitatilor speciali pe marginea experientelor practice si a modelelor care sustin aceste initiative, vor fi urmate de discutii .
Ateliere: In a doua parte a zile vor fi organizate 4 ateliere de lucru cu grupe formate din aproximativ 40 persoane. Discutiile vor fi conduse de un moderator si vor permite dezbateri si interactiuni reale intre participanti.