Best Employer Fest

Festival de bune practici “employee experience”

WEBCAST
30 iunie 2021, orele 13.00- 17.30

Despre

Vă oferim un festival dedicat eforturilor interne de a atrage, a motiva și a susține angajații și specialiștii valoroși.

Propunerea noastră este să punem sub lumina reflectorului efortul și ideile; munca sustinută a întregii echipe de HR ce conduc an de an în recunoașterea organizației de a fi angajatorul deziderabil.

BEST EMPLOYER FEST este locul unde ne întâlnim pentru a ne bucura și a ne împărtăși în toată diversitatea ce facem noi, HR-ul, pentru colegii nostri. Ne luăm idei. Schimbăm bune practici. Oferim și primi feedback și ne intoarcem cu toții mai bogați și cu o nouă energie, pentru a continua.

Recunoașterea de “Angajator de Top” vine în urma alinierii și existenței unei strategii de Resurse Umane și Leadership foarte bine pusă la punct. Este unul dintre principalele rezultate ale întregii echipe de HR. Iată de unde și importanța pe care dorim să o acordăm acestui subiect.

Fie că ai aplicat sau nu pentru recunoașterea de angajator de top, noi știm că și tu depui eforturi constante, ai strategii și direcții clare pentru a atrage în această piața, experți. Știm că rotițele HR-ului se unesc cu ale Managerilor pentru efort susținut și SLA-uri în recrutare foarte ambitioase.

TEMATICA:

  • Intrebările arzătoare din HR de mai bine de 5 ani. Intrebări care vor continua să fie fierbinți și în perioada următoare.
  • Când vine noul coleg?
  • Cum găsim oameni, cum găsim acest profil atat de specific?
  • Cum păstrăm oameni, cum dezvoltăm și integrăm în continuare noul venit în cultura noastră?
  • Ce să fac să fie mai responsabil, să vrea mai mult, să facă niște extra pași? Să văd că e odihnit și îi place ce face?
  • Comunicarea, beneficiile, accesibilitatea, valorile interne, transparența deciziilor, mediul de lucru și oportunitățile viitorului dorit sunt doar câteva dintre palierele ce au trebuit gândite, regândite și reașezate în ultimul an pentru ca organizația să își păstreze atractivitatea.
  • Prin programe adaptate contextului, majoritatea companiilor au asigurat instrumente de susținere a tonusului organizațional și stării de bine și au continuat, la început timid iar anul acesta în același ritm ca înainte, campaniile de employer branding. În felul acesta au menținut sentimentul puternic de apartenență al angajaților săi. Dar, pentru ca o astfel de campanie să fie posibilă, e necesar să ai ce comunica și lucrurile intern să fie coerente și aliniate. Deci multă, multă muncă.

Vino alături de noi și de peste 12 Strategi și Experti în HR să cunoaștem și să împărtășim comunității cele mai bune exemple de la cele mai admirate companii, într-un festival de bune practici de “employee experience”, proiect și inițiative ce ne ajută să fim un angajator de TOP.

Invitați

<p><strong>Diana Misa</strong></p>

Diana Misa

Director Executiv Resurse Umane, OTP Bank România

Detalii aici

<p><strong>Aleksandra Talpoș</strong></p>

Aleksandra Talpoș

HR Specialist Compensation & Benefits, Continental Automotive România

Detalii aici

<p><strong>Delia Rotaru</strong></p>

Delia Rotaru

VP People & Organisation, eMAG

Detalii aici

<p><strong>Simona Fuchilă</strong></p>

Simona Fuchilă

HR Director, Emerson Automation Solutions

Detalii aici

<p><strong>Maria Dohotari</strong></p>

Maria Dohotari

Human Resources Business Partner, Flex

Detalii aici

<p><strong>Anne-Marie Slav</strong></p>

Anne-Marie Slav

Sales Team Leader Benefit Integration, Benefit

Detalii aici

<p><strong>Alina Coroiu</strong></p>

Alina Coroiu

HR Manager, Cognizant Softvision

Detalii aici

<p><strong>Elisabeta Moldoveanu</strong></p>

Elisabeta Moldoveanu

Business Unit Manager Grafton by GI Group

Detalii aici

<p><strong>Liviu Radu</strong></p>

Liviu Radu

Șef Departament Planificare Strategică și Analiză Performanță, Nuclearelectrica

Detalii aici

<p><strong>Iulia Buciuman </strong></p>

Iulia Buciuman

Managing Partner, HUMANISTIC, Co-moderator

Detalii aici

<p><strong>Mihai ZÂNT</strong></p>

Mihai ZÂNT

Business Coach, Managing Partner HUMANISTIC, Moderator

Detalii aici

<p><strong>To Be Announced</strong></p>

To Be Announced

<p><strong>To Be Announced</strong></p>

To Be Announced

Înregistrare

Prezentările și discuțiile se vor desfășura în limba română. În timpul webinarului, vom avea un chat live prin intermediul căruia veți avea posibilitatea de a adresa întrebări.

Participarea la acest webinar este gratuită și se face pe baza confirmării înregistrării.

Pentru informații organizatorice ne puteți contacta pe e-mail la [email protected]

*Toți participanții la evenimentele pe care le organizăm primesc acces gratuit la edițiile digitale ale publicațiilor noastre – Revista CARIERE si revista HR Manager.

Formular de înregistrare - BEST EMPLOYER FEST. FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI 30 Iunie, orele 13:00-17:30

Vă rugăm să completați toate informațiile de mai jos.


Prin completarea acestui formular, sunt de acord ca Editura Cariere SRL, pot folosi datele mele personale pentru a mă contacta cu privire la știri, evenimente, workshop-uri și alte informații relevante domeniului lor de activitate sau al meu.

Vă puteți actualiza informațiile sau dezabona de la aceste comunicări în orice moment dacă ne scrieți la [email protected] sau prin accesarea butonului “dezabonare” ce poate fi găsit în subsolul tuturor email-urilor primite din partea CARIERE. Pentru mai multe detalii despre modul în care datele dumneavoastră sunt procesate și cum vă puteți exercita drepturile, vă rugăm să vizualizați politica noastră de confidențialitate

Organizator

Cu sprijinul

Partners

Partener academic

Parteneri media