CARIERE, no. 278, iunie 2022 CARIERE, no. 278, iunie 2022 Citește-te acum

Geanina Rîndașu

HR Director, PepsiCo East Balkans

Geanina ocupă funcția de HR Director în cadrul PepsiCo East Balkans, având o experiență valoroasă în diferite arii de HR, precum managementul talentelor, design organizațional, compensații și beneficii, coaching pentru performanță. Geanina și-a construit experiența lucrând cu și pentru companii precum Vodafone, Telekom, Capgemini, Bookster, Edurom și Hewitt Associates.

Expertiza și stilul său de leadership atent au contribuit la realizarea unor proiecte de anvergură pentru PepsiCo – de la consolidarea unei culturi organizaționale deschise, orientată către învățare și performanță, la dezvoltarea brandului de angajator, PepsiCo fiind de opt ani consecutivi Top Employer.

Pasiuni & Formări – Pasionată de artele plastice și lectură Geanina are o varietate de formări precum Situational Leadership®, Leading with Emotional Intelligence, Lominger – Leadership Architect™ si PCM® – Process Communication Model, aducând creativitatea, cunoașterea și curiozitatea în strategia dedicată oamenilor din PepsiCo.


servicii seo profesionale

CARIERE, no. 278, iunie 2022 CARIERE, no. 278, iunie 2022 Citește-te acum