Revista CARIERE nr. 290, iunie 2024 Revista CARIERE nr. 290, iunie 2024 Citește-te acum

GALA Premiilor Revistei CARIERE 2023

Oameni care ne inspiră

o poveste despre oameni speciali, care prin perseverență, pasiune și curaj au reușit să-și depășească limitele și să strălucească în mod unic și autentic

Au capacitatea de a identifica oportunități în mijlocul haosului și incertitudinii, au abilitatea de a  vedea posibilități acolo unde alții văd doar obstacole.

Au ieșit din zona de confort și și-au asumat riscuri, deschizând noi perspective și direcții. Au schimbat comportamente și mentalități, generând transformări profunde în domeniul ori comunitățile lor.

Au o viziune clară despre lumea în care vor să trăiască și caută în permanență soluții, depășindu-se pe ei înșiși și depunând eforturi pentru a atinge rezultate deosebite.

Sunt veritabile modele de urmat, încurajându-i și pe ceilalți să-și urmeze pasiunile, să persevereze și să caute excelența în tot ceea ce fac.

Promotori ai schimbării, ei sunt oamenii pe care anul acesta i-am celebrat în cadrul GALEI Premiilor Revistei CARIERE, un eveniment care își propune să sărbătorească excelența și să onoreze realizările impresionante. 

10/10

GALA CARIERE 2023 - O poveste despre:

– consecvență și decizii ghidate de pasiunea pentru excelență și grija pentru oameni

– energia creativă care ”dărâmă munții” și leadership vizionar

10/10

GALA CARIERE 2023, o poveste despre oameni ancoră,
pe care i-am sărbătorit prin 15 premii, organizate astfel:

* 6 premii pe secțiuni, în care am cuprins cele mai importante domenii ale vieții economice și sociale.

Secțiunile au câte 3 nominalizați, câștigătorii fiind desemnați prin votul cititorilor.

* 8 premii speciale, acordate onorific de Revista CARIERE unor lideri care s-au remarcat pe parcursul acestui an, modele de inspirație și piloni de stabilitate. Lideri care pun în centrul fiecărei decizii mai întâi oamenii și creează în jurul lor un mediu de lucru stabil, care să motiveze pentru performanță.

* Marele Premiu al GALEI, acordat onorific de Revista CARIERE unor personalități cu o contribuție remarcabilă într-un anumit domeniu, veritabile centre de greutate pentru societatea civilă și elita intelectuală, oameni speciali care să inspire tânăra generație și să o îndrume în spiritul valorilor și principiilor sănătoase.

Iată marii câștigători ai Galei Revistei CARIERE: 

LEADERSHIP CIVIC – PREMIUL CARIERE pentru implicare cetățenească și inovare civică – Carmen
Gheorghe, vocea femeilor rome, una dintre cele mai curajoase 12 femei din întreaga lume.
Afaceri pur românești – Premiul CARIERE pentru reinventare prin inovare – Marius şi Maria Verdeşi, antreprenorii
care au transformat bucătăria tradițională românească într-o experiență rafinată și autentică.
Viitorul începe azi – PREMIUL CARIERE pentru excelență în Educaţie – Ana-Maria Stancu, profesoara 4.0, una din cele 50
de femei din domeniul roboticii pe care trebuie să le cunoști.
Medici pentru România – PREMIUL CARIERE pentru excelență în Sănătate și respect față de oameni – Prof. Dr.
Gheorghe Peltecu, medicul care a reușit să transforme cea mai veche maternitate din România într-o clinică modernă, la standarde și valori europene.
CUM LAUDE – PREMIUL CARIERE pentru excelență în domeniul artei contemporane – Alexandros Pintilii Karciucas, pictorul ce dă suflet nemuririi prin apă și culoare.
Ambasadorii Binelui – PREMIUL CARIERE pentru responsabilitate socială și angajament comunitar – Mădălina Scutelnicu, creatoarea conceptului ”judecător cu pantofi albaștri”.

Premiul de Excelență pentru leadership remarcabil și contribuție excepțională la Binele Comunității. Prin votul unanim al echipei CARIERE, în acest an, câștigătoare au fost desemnate Oana GHEORGHIU și Carmen USCATU, fondatoarele Asociației Dăruiește Viață,  inima și catalizatorul comunității #NoiFacemUnSpital.

Mulțumim pentru că ați fost alături de noi în acest demers de promovare a oamenilor FAR!

E mare nevoie de astfel de repere, iar Revista CARIERE și-a făcut o misiune din a le identifica, a le pune în valoare și a le aduce recunoașterea pe care o merită.

Secțiunile cu nominalizați sunt:

LEADERSHIP CIVIC – Vocea schimbării

PREMIUL CARIERE pentru implicare cetățenească și inovare civică

Sunt pasionați de munca lor și se dedică intens misiunii asumate, motivează și insuflă încredere.

Sunt lideri care, asemenea unui magnet, atrag spre ei oameni la fel de valoroși și idei îndrăznețe, creând în jurul lor comunități puternice, pentru care schimbarea devine o prioritate, chiar dacă asta înseamnă și o luptă dură, pe termen lung.

Veritabile modele de implicare cetățenească și bune practici, reușesc prin puterea exemplului și acțiuni eficiente să schimbe mentalități și comportamente, să consolideze valori, să creeze o conștiință civică, o revoltă sănătoasă față de ilegalități, imoralități, nedreptăți, un război asumat din ”rănile” căruia își iau puterea de a-și duce mai departe responsabilitatea de a remodela viitorul.

Gala CARIERE 2023 aduce în fața dvs trei lideri adevărați vectori ai schimbării și inovării civice, oameni care se zbat să transforme lumea pentru binele tuturor.

Nominalizați:

ANTREPRENORIAT – Afaceri pur românești

Premiul CARIERE pentru reinventare prin inovare

Pasiune, profesionalism și respect pentru valori. O viață plină de provocări dar și de oportunități.

O luptă continuă cu birocrația, concurența, inflația ori criza forței de muncă, dar cu satisfacții imense.

Să fii antreprenor în România nu e deloc ușor. 

Însă, atunci când vezi că visul tău, ambiția și curajul rafinează alegeri ori gusturi, deschid noi drumuri și produc schimbări în mediul în care activezi, aducându-ți astfel împlinire, apreciere și respect, obstacolele cad de la sine. Aproape nimic nu mai contează, nici efortul, nici timpul, nici grijile, atunci când te convingi că afacerea ta, construită cu mult suflet și migală, aduce plusvaloare, contribuind la bunăstarea ta și a comunității de care aparții.

Gala CARIERE 2023 aduce în fața dvs trei povești de afaceri pur românești, pornite de la zero din pasiune și respect pentru valori.

Nominalizați:

EDUCATIE – Viitorul începe azi

PREMIUL CARIERE pentru excelență în Educaţie

Pasiune și entuziasm. Sunt dedicați profesiei și misiunii lor de a pregăti copiii nu doar academic, ci și pentru viață, într-un mod accesibil și captivant, creând un mediu sigur și deschis pentru învățare.  Sunt conștienți că școala trebuie scoasă din tiparul tradițional, rigid, static, și că învățarea trebuie adusă într-un mediu nou, modern, multifuncțional.

Construiesc relații puternice, își înțeleg rolul și responsabilitatea, sunt consecvenți în demersul lor de a antrena azi oameni destoinici pentru mâine.

Știu că viitorul este în mâinile lor și nu precupețesc niciun efort pentru a-l construi cât mai solid și inteligent.

Gala CARIERE 2023 aduce în fața dvs trei profesioniști, trei adevărate busole pentru viitor, ce își urmează cu dăruire și implicare drumul, neabătându-se de la nordul etic, indiferent cât de puternice sunt valurile ce lovesc insistent puntea școlii românești.

Nominalizați:

SANATATE – Medici pentru România

PREMIUL CARIERE pentru excelență în Sănătate și respect față de oameni

Pun oamenii mai presus decât orice. Răbdarea, compasiunea, curajul, puterea de sacrificiu ori responsabilitatea sunt elemente cheie în lunga lor listă de competențe.

Și asta deoarece și-au asumat cea mai nobilă misiune din lume, aceea de a salva vieți.

Sunt profesioniști desăvârșiți și oameni de excepție, ghidați de principii etice și de standarde ridicate, medici care se evidențiază nu doar prin nivelul înalt de competență, ci mai ales prin dedicarea și respectul față de pacienți, cărora se străduiesc să le ofere un mediu confortabil și o relație de încredere.

Gala CARIERE 2023 aduce în fața dvs trei profesioniști desăvârșiți, trei lecții despre vocație, dar și despre compasiune, empatie, despre împlinirea de sine care te desăvârșește ca om, atunci când, cu noblețe, te pui în slujba semenilor.

Nominalizați:

ARTA – CUM LAUDE

PREMIUL CARIERE pentru excelență în domeniul artei contemporane

Sunt răsfățații publicului și juriilor. Și-au făcut profesie din har, s-au dăruit total perfecțiunii și și-au asumat excelența. Aduc prospețime și creativitate, idei, concepte și perspective noi în arta lor, explorând în permanență noi limite și experimentând noi tehnici și modalități de exprimare artistică.

Sunt vârfuri ale unei generații excepționale de tineri, ce își consolidează cu ambiție și determinare locul binemeritat în peisajul artei contemporane.

Dar ce îi face cu totul speciali nu e nici talentul, nici ambiția, ci pasiunea cu care se dedică muncii.

Gala CARIERE 2023 aduce în fața dvs trei tineri excepționali, care își urmează visul și își continuă evoluția artistică, depășind obstacolele și creând momente sau opere de artă memorabile.

Nominalizați:

IMPACT SOCIAL – Ambasadorii Binelui

PREMIUL CARIERE pentru responsabilitate socială și angajament comunitar

Sunt empatici și altruiști, dedicați și loiali unei cauze. Își pun la bătaie reputația, profesionalismul, energia și timpul, se implică benevol în luptă cu forță, ambiție și tenacitate.

Catalizatori de oameni și resurse, au efectiv un al șaselea simț, cel care condensează empatia și solidaritatea, nevoia socială și comunitară de a primi și oferi.

Gala CARIERE 2023 aduce în fața dvs trei povești despre cum să te pui în slujba altora și să-ți pese atât de mult încât să lupți pentru binele și interesele lor, trei povești despre oameni-ancoră, pentru care nu există ”imposibil” și ”nu pot”.

Nominalizați:

Anuntarea castigatorilor la categoriile speciale

* 8 premii speciale, acordate de Revista CARIERE, astfel:

LIDER ANCORĂ

Premiul Special CARIERE pentru inovație în leadershipul educațional, viziune, stabilitate și continuitate în eduprenoriat

#IMPREUNĂ - UNIȚI ÎN FAPTE BUNE

Premiul Special CARIERE pentru Responsabilitate Socială Corporativă

BEST EMPLOYER

Premiul Special CARIERE pentru promovarea unei culturi organizaționale sănătoase și a unui loc de muncă pozitiv

HYTECH

Premiul Special CARIERE pentru dezvoltarea și furnizarea de tehnologii inovatoare care pot îmbunătăți viața oamenilor

VIZIUNE ȘI MISIUNE – THE BEST HR

Premiul Special CARIERE pentru pentru cele mai bune practici de Resurse Umane cu impact în viața angajaților

BEST CULTURAL TRANSFORMATION JOURNEY

Premiul Special CARIERE pentru schimbare culturală durabilă

HR IMPACT

Premiul Special CARIERE pentru excelență
în politicile de resurse umane și pentru îmbunătățirea experienței
angajaților

SOLIDARITATE & RENSPONSABILITATE CORPORATIVĂ

Premiul Special CARIERE pentru excelență organizațională și angajament comunitar

10/10

* Marele Premiu, acordat onorific de Revista CARIERE :

ÎN SLUJBA OAMENILOR

Premiul de Excelență pentru leadership remarcabil și contribuție excepțională la Binele Comunității

Oana GHEORGHIU și Carmen USCATU, fondatoarele Asociației Dăruiește Viață, inima și catalizatorul comunității #NoiFacemUnSpital

 

PARTENERI

PARTENERI DE ORGANIZARE

PARTENERI MEDIA

PROGRAM

1800 – 1845

Întâmpinarea oaspetilor

1845 – 2200

Decernarea premiilor Revistei CARIERE & Cocktail

Muzica si buna dispozitie, ingrediente indisponibile
unei atmosfere festive, vor fi prezente in momentele artistice sustinute de invitata noastra, ALEXANDRA UNGUREANU.

MAEȘTRI DE CEREMONII : 

Cati Lupașcu –Redactor-șef, Revista CARIERE 

Diana Enache – Prezentator Știrile PRO TV

Cosmin Seleși – Prezentator PRO TV

 

Dress code: Cocktail

 

 

 

GALERIE FOTO/VIDEO

EDITIILE ANTERIOARE

Gala Premiilor Revistei CARIERE
OAMENI CARE NE INSPIRĂ
11 decembrie 2023

11 Decembrie 2023, Biavati Events, Bucuresti
Strada Serghei Vasilievici Rahmaninov 2B, București 014192, Romania

Laura Gheboianu – Events Project Manager
E-mail: [email protected]
Tel: 0726.768.079