Fast Forward. Organizația Viitorului | Ediția a 10-a

Human Centric Design

WEBCAST 14 Octombrie 2021, orele 14:00-17:00

Despre

Acum mai mult ca niciodată construim organizația în jurul oamenilor și a siguranței lor.

Colectăm date din ce în ce mai valoroase pe care, în organizațiile mari, le putem combina cu concepte din marketing precum “Persona”, le putem prelucra și modela pentru a lua decizii, putem folosi tehnologia pentru a automatiza, pentru a ne ușura munca și pentru a gestiona complexitatea.

Ediția Fast Forward – Human Centric Design își propune să pună sub lumina reflectorului, pe un teren comun, cele două paradigme atât de mult vehiculate:

  1. Pe de o parte, organizația construită pe cifre și tehnologie pentru eficiență: cum dezvoltăm organizația pornind de la Big Data, Artificial Intelligence, aplicate la Employee Data?
  2. Pe de altă parte, organizația construită pe premisele unui nou tip de leadership, mult mai conștient, ce pune în mijloc starea de bine și echilibrul angajatului prin construirea de relații sănătoase: Coaching Culture, The Culture of Trust – Cultura încrederii.

Vom dezbate idei, inițiative, și vom vedea împreună proiecte care ne răspund la întrebarea: Cum construim organizații Human Centric îmbinând datele, tehnologia, chatbots, munca eficientă, cu premisele umanității: cultura încrederii?

  • Cum recrutez folosind Big Data? Dar cum schimb procesul de recrutare oferind o experiență caldă și unică în timpul interviului?
  • Cum automatizez procese repetitive pentru eficiența business-ului, dar cum reușesc să fac asta pregătind terenul prin programe de development de mindset digital al angajaților?
  • Cum arată indicatorii de sănătate organizațională în “chart-uri” pe masa leaderilor și de ce informații au ei nevoie despre oameni?
  • Cum măsor dinamica în organizatie în WHF?
  • Cum protejați încrederea în munca la distanță?
  • Echilibrul și Sănătatea emoțională a angajatilor.

Invitați

<p><strong>To Be Announced</strong></p>

To Be Announced

<p><strong>To Be Announced</strong></p>

To Be Announced

<p><strong>Iulia Buciuman </strong></p>

Iulia Buciuman

Managing Partner, HUMANISTIC, Moderator

Detalii aici

<p><strong>Mihai ZÂNT</strong></p>

Mihai ZÂNT

Business Coach, Managing Partner HUMANISTIC, Moderator

Detalii aici

Înregistrare

Prezentările și discuțiile se vor desfășura în limba română. În timpul webinarului, vom avea un chat live prin intermediul căruia veți avea posibilitatea de a adresa întrebări.

Participarea la acest webinar este gratuită și se face pe baza confirmării înregistrării.

Pentru informații organizatorice ne puteți contacta pe e-mail la [email protected]

*Toți participanții la evenimentele pe care le organizăm primesc acces gratuit la edițiile digitale ale publicațiilor noastre – Revista CARIERE si revista HR Manager.

Formular de înregistrare - Webcast: FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI - 14 Octombrie, orele 14:00-17:00

Vă rugăm să completați toate informațiile de mai jos.


Prin completarea acestui formular, sunt de acord ca Editura Cariere SRL, pot folosi datele mele personale pentru a mă contacta cu privire la știri, evenimente, workshop-uri și alte informații relevante domeniului lor de activitate sau al meu.

Vă puteți actualiza informațiile sau dezabona de la aceste comunicări în orice moment dacă ne scrieți la [email protected] sau prin accesarea butonului “dezabonare” ce poate fi găsit în subsolul tuturor email-urilor primite din partea CARIERE. Pentru mai multe detalii despre modul în care datele dumneavoastră sunt procesate și cum vă puteți exercita drepturile, vă rugăm să vizualizați politica noastră de confidențialitate

Eveniment organizat de

Cu sprijinul

Parteneri

Partener academic

Parteneri media