REVISTA CARIERE, NO. 279, AUGUST 2022 REVISTA CARIERE, NO. 279, AUGUST 2022 Citește-te acum

Simona Fuchilă

HR Director, Emerson

Simona are o experiență de peste 20 de ani în managementul resurselor umane, cu preponderență în industriile de automatizare și automotive.

În prezent, ea conduce departamentul de resurse umane al Emerson Cluj, organizație care a devenit în ultimii 15 ani cel mai mare site Emerson din Europa, cu peste 2700 de angajați cu expertiză în inginerie, IT, operațiuni, cercetare și dezvoltare, finanțe și multe altele. Emerson este lider mondial în domeniul automatizării, cu un portofoliu extins de tehnologii și servicii de consultanță pentru o gamă largă de industrii, cum ar fi industria farmaceutică, alimentară, chimică sau a prelucrării resurselor naturale în mod eficient și sustenabil.

Simona crede că oamenii sunt ingredientul cheie care a dus la creșterea continuă a Emerson Cluj, iar cultura organizațională diversă este rezultatul unui management eficicent și a focusului continuu asupra comunicării și colaborării. Atenția ei s-a îndreptat întotdeauna înspre dezvoltarea personală a angajaților, acesta fiind în opinia ei, principalul factor ce determină satisfacția la locul de muncă și care contribuie la dezvoltarea unui sentiment de apartenență la comunitate. Experiența ei profesională a întărit convingerea că angajații motivați și implicați creează un loc de muncă ideal, cu o cultură organizațională ce are la baza valori commune, în care se simt incluși și reprezentați.


REVISTA CARIERE, NO. 279, AUGUST 2022 REVISTA CARIERE, NO. 279, AUGUST 2022 CITESTE