De la un restaurant-pizzerie, la zeci de mii de euro din ambalaje
Ideea i-a venit în 2014, pe când era administratorul unui restaurant-pizzerii din Cluj-Napoca, iar (…)
Ideea i-a venit în 2014, pe când era administratorul unui restaurant-pizzerii din Cluj-Napoca, iar (…)
Mihaela Cristina Meca a lucrat în presă, ca reporter la două posturi naţionale de ştiri, şi apoi ca inspector (…)
După nouă ani în afacerea familiei din domeniul IT&C, Angela Tiboc dezvoltă, alături de soţul ei, un (…)
A studiat Managementul şi atât de tare i-a plăcut! Drept dovadă stau poziţiile deţinute de-a lungul timpului: (…)
Cum poţi stârni şi susţine intraprenoriatul în propria companie? Ce nevoi trebuie să împlineşti (…)
Răzvan şi Mina sunt doi tineri care lucrează în marketing şi publicitate, iar din acest an duc mai departe o (…)
Pentru Andrei Gaiţă şi Bogdan Macovei, doi tineri din Bucureşti, sneakersii nu sunt doar simple articole de (…)
După o experienţă de peste douăzeci de ani în domeniul imobiliar, antreprenorul sibian Klaus Reisenauer pune (…)
În această vară, pe o stradă în zona Dorobanţi, a fost deschis Le Vivier, singurul oyster bar din ţară (…)