CARIERE NO. 283 CARIERE NO. 283 Citește-te acum

Cătălina Mușat

HR Director , Metropolitan Life Romania

Cătălina Mușat este Director HR la Metropolitan Life în România, Ungaria și Bulgaria. Are peste 19 ani de experiență în domeniul resurselor umane și s-a alăturat filialei românești a AIG Life în iulie 2003.

De-a lungul anilor, domeniul de resurse umane a dus-o de la un post de HR Analyst pentru Michelin la HR Supervisor pentru Inform Lykos și la HR Cluster Head pentru Metropolitan Life. Cătălina are o adevarată pasiune pentru zona de dezvoltare a oamenilor, fiind implicată activ în planificare și strategie, design organizational, dezvoltarea talentelor, design cultural, programe de implicare și experiență a angajaților. Cătălina este implicată activ în programe de coaching și mentorat, atât ca organizator, cât și ca mentor.

Cătălina deține o licență în psihologie și pedagogie la Universitatea din București, de asemenea deține un certificat de Resurse Umane CIPD, ITOL Training Diploma, un certificat de Coaching cu Alain Cardon, diploma de HR Leadership Universitatea Cornell. Recent, a început să ia parte la programe și cursuri de mindfulness și tehnici de relaxare.


CARIERE NO. 283 CARIERE NO. 283 CITESTE