
Leadership à la carte și fine cuisine-ul nevoilor umane
Am petrecut ultimele două luni preponderent în workshop-uri de gândire strategică și de pregătire a organizațiilor (…)
Am petrecut ultimele două luni preponderent în workshop-uri de gândire strategică și de pregătire a organizațiilor (…)
În perioada 5–23 iulie 2021, Nestlé România derulează a cincea ediție a Summer’s Cool, un proiect de dezvoltare (…)
Tinerii din România se confruntă cu o încredere scăzută în propria persoană, frica de a greși și lipsa valorii, (…)
De la începutul pandemiei, am avut peste 2000 de ore de formare, coaching sau discuții cu sau despre organizații. (…)
Situația sanitară din ultima perioadă a impus un alt mod de viață și de muncă. Mii de angajați care până astăzi (…)
În data de 17 martie se va desfășura exclusiv în mediul online Finance Recruitment Day – singurul și cel mai (…)
Platforma Crystal Talent Solutions realizează un studiu din care să aflăm gradul de pregătire pentru angajare al (…)
“Oare anul acesta va fi o piata a muncii mai prospera?” – este o intrebare pe care noi, cel (…)
Obiectiv: oamenii pe primul loc, în orice decizie privește compania, indiferent că e vorba de propria echipă, de (…)