Antreprenor în HoReCa: “Cu cât interacţiunea cu clientul este mai mică, cu atât sunt mai mari şansele să aibă o experienţă plăcută”
George Alexe a intrat în antreprenoriat în urmă cu mai bine de 13 ani, la puţin peste 20 de ani, (…)
George Alexe a intrat în antreprenoriat în urmă cu mai bine de 13 ani, la puţin peste 20 de ani, (…)
Mulţi oameni care sunt angajaţi s-au gândit să îşi facă o afacere la un moment dat. Aceştia au o idee (…)
Răzvan şi Mina sunt doi tineri care lucrează în marketing şi publicitate, iar din acest an duc mai departe o (…)
În această vară, pe o stradă în zona Dorobanţi, a fost deschis Le Vivier, singurul oyster bar din ţară (…)
Când vine vorba de tema antreprenoriatului, Richard Branson reprezintă o sursă de încredere, la fel si (…)
Care este cea mai importantă parte a zilei? Cele 20 de minute pe care le dedici cu atenție planificării! Există (…)
Triathlon Series este unul dintre puţinele board game-uri create în România, din pasiunea pentru jocuri (…)
Un antreprenor român are nevoie în medie de 12.500 de dolari pentru a începe o afacere în (…)
Fericirea este acea stare spre care toţi tindem şi pe care o căutăm toată viaţa. Unii au găsit-o şi vor să (…)