
Poveste aromată de business: de vorba cu Mihail Florescu, creator de cafea și povestitor
Dincolo de arome, mirosuri sau culori, cafeaua este un limbaj, unul universal. Poate singurul limbaj pe care il (…)
Dincolo de arome, mirosuri sau culori, cafeaua este un limbaj, unul universal. Poate singurul limbaj pe care il (…)
Radu Savopol este de profesie arhitect şi designer de interior. A decis să se lanseze în afacerile cu puburi (…)
Poate ați văzut, poate ați auzit, poate ați descoperit – dar dacă nu, vă spunem noi: KAFUNE s-a-ntregit! (…)
Îl știi pe X, prietenul tău care pare că are mereu un norișor negru deasupra capului? O știi pe Y, prietena (…)
Compania La Fântâna, lider pe piața serviciilor de distribuție de apă și cafea din România, a (…)
5 togo, cel mai mare lanț de cafenele din Romania și totodată cea mai accesată franciză românească de HoReCa (…)
Îți place să-ți începi ziua de la birou cu o cafea. De gustul acelei cafele poate să depindă tonusul (…)
Majoritatea angajaţilor îşi încep ziua de lucru cu o cafea. Fie că ţine de obişnuinţă, fie că au nevoie (…)
Ești obișnuit să bei cafea (și) la birou? Dacă nu, iată câteva argumente care ar trebui să te ajute să te (…)