
Businessuri care se hrănesc cu apă caldă
Apa geotermală, resursă naturală valorificată din plin de vecinii unguri, începe, uşor-uşor, să fie (…)
Apa geotermală, resursă naturală valorificată din plin de vecinii unguri, începe, uşor-uşor, să fie (…)
Atunci când ne schimbăm locul de muncă ne schimbăm și starea de spirit. Mergem la noul job cu noi energii, (…)
În primăvara anului trecut, un anunţ făcut de autohtonii de la Petrom şi americanii de la ExxonMobil a (…)
Citeam câteva informaţii din categoria „The management tip” în Harvard Business Review, (…)
Şase ani de Uniunea Europeană trebuie priviţi prin prisma a două realităţi în energia românească. (…)
Dacă ai fi într-un vagon de tren și ai realiza că trenul se îndreaptă cu velocitate către o (…)
În perioada studenției teoria era hrana zilnică și asimilarea ei prezentată drept garanția reușitei mele ca (…)
Luni, 19 noiembrie, la Jurnal de Leadership, am discutat cu Elisabeta Stănciulescu, doctor în sociologie, (…)
Poate nu v-aţi gândit care sunt provocările, „parametrii” de lucru şi perspectivele angajaţilor (…)