Revista CARIERE, no. 288 Revista CARIERE, no. 288 Citește-te acum

Gina Cruceru

Group HR Director, Rompetrol – KMG International

 Anul acesta a împlinit 11 ani de când s-a alăturat organizației KMG International-Rompetrol, timp în care a contribuit activ la transformarea culturii organizaționale și la creșterea angajamentului comunității Rompetrol.

 În continuare, alături de echipa de leadership și împreună cu echipa minunată de Resurse Umane, Gina construiește în direcția creșterii și transformării personale a oamenilor din companie, cu misiunea de a atinge leadershipul conștient și autentic, precum și pentru a canaliza energia necesară dezvoltării comunității. În acest sens, se focusează pe creșterea liderilor de mâine, a noilor generații de profesioniști în energie, promovarea unei culturi a alegerilor și deciziilor conștiente, precum și încurajarea stilului de leadership cu grijă și respect, care să aducă rezultate pentru oameni și companie. Astfel s-a născut strategia centrată “Împreună creștem oameni”.

 De asemenea, Gina este un puternic susținător al proiectelor cu impact în comunitate, atât din sfera educației, fiind Ambasador al Transformării Educației în România, cât și din alte domenii.

 A absolvit Facultatea de Filosofie și Studii Europene din cadrul Universității București și un master în domeniul Comunicării Manageriale și Resurse Umane în cadrul SNSPA București.


Revista CARIERE, no. 288 Revista CARIERE, no. 288 CITESTE