Carne la găleată, răsfăţ la Etiquette
Cine nu-şi aminteşte de mâncarea bunicii? Îmbinând tradiţia cu modernul, Etiquette este un restaurant cu personalitate: un stil rafinat, aparte în Bucureşti, care îţi transformă masa obişnuită într-un adevărat ospăţ regal.
Îţi pofteşte inima după carnea de porc afumată, păstrată în borcane cu untură, în beci? Îţi face cu ochiul pomana porcului cu mămăliguţă şi murături de casă? Sau poate vrei să serveşti doar nişte mititei româneşti adevăraţi, însoţiţi de o bere spumoasă şi pişcătoare la limbă? Aici te poţi răsfăţa şi slăninuţă, fasole bătută, zacuscă de casă, antricot de vită, şi – vedeta bucătăriei – carnea la găleată.
Deserturi divine te aşteaptă tot aici: clătite umplute cu dulceaţă de vişine sau fructe de pădure, papanaşii fragezi cu smântână ori stafide şi dulceaţa care se topesc în gură şi mult râvnita prăjitură a casei. Vino, trăieşte româneşte, mănâncă româneşte, simte româneşte!