Chicca Ristorante, restaurantul italian care nu are pizza în meniu
Bucureştiul este plin de restaurante care se laudă cu specific italienesc. Iar când oferta este atât de generoasă, cine ar mai avea curajul să pună bazele unui alt restaurant în care se serveşte… tot mâncare italiană?Tocmai asta este şi ideea de la care a plecat italianul Michele Coretta atunci când, împreună cu asociatul lui din România, a hotărât să deschidă Chicca Ristorante, care nu este un alt fel de restauran italian!
Chicca Ristorante, care se află în zona de nord a Bucureştiului, şi-a cunoscut primii clienţi în vară. Foarte important pentru cei care îi calcă pragul: trebuie să ştie că pizza, deşi foarte apreciată în mai toate restaurantele italiene din Bucureşti, nu se va regăsi în meniul noului restaurant.
Citește și Hai la prietenul de pe Dianei 11
Vor putea savura, în schimb, mâncăruri pregătite cu atenţie de chef Gioí della Bruna, precum cele cu peşte (gallinella) şi gnocchi cu cartofi, care nu se găsesc atât de des în România. Cine ajunge în Chicca Ristorante nu trebuie să plece fără să încerce Paccheri con la gallinella e orata, o delicatesă foarte apreciată.
Chicca Ristorante promite o experienţă culinară unică pentru că se distinge prin gusturi autentice deosebite şi neaşteptate, prin ingrediente speciale, importate din Italia din zone de origine controlată, şi prin legume de sezon, cultivate ecologic în jurul Bucureştiului.
Citește și Ceainăria Serendipity, o oază de linişte şi relaxare
La Chicca Ristorante sunt bineveniţi toţi cei care apreciază mâncarea bună şi care nu se aşteaptă să găsească, de exemplu, clasicele feluri de mâncare „italiano-române”, ci preparate autentice italieneşti, nu interpretări a ceea ce ar trebui să fie mâncarea italiană, ci mâncare autentică, pregătită de creativul Chef Gioí della Bruna!