Delicatese frantuzesti marca Garnier
Jean-Huber Garnier va incerca sa aduca in Romania elementele bucatariei franceze si rafinamentul acesteia, cu scopul de a face cunoscute aromele si traditiile culinare din toate zonele pe unde a calatorit.
Nu stie prea multe despre tara noastra, dar a acceptat sa vina aici ca o etapa de invatare si de dezvoltare a cunostintelor gastronomice, stiind ca aici se reunesc traditii culinare de secole, extrem de variate. El considera ca bucataria romaneasca este bogata si foarte diferita, cu influente de la toate popoarele vecine si ca poate fi simultan si subtila, dar si foarte traditionala.
In curand, meniul Braseriei Crowne Plaza va aduce noutati atat ca feluri de mancare, cat si ca prezentare a lor. Veti putea "gusta" ce inseamna l'art de la table. Noul chef va incerca sa lanseze tendinte, sa descopere savoarea unor legume mai putin folosite sau a unor combinatii gastronomice mai putin obisnuite, dar care vor putea oferi o clipa de satisfactie. Garnier este adeptul unei bucatarii usoare si sanatoase, bazata pe legume si peste, mancaruri gatite cu cat mai putin ulei. El recomanda cateva feluri de mancare in care pestele este ingredientul principal, in general peste marin, slab, cu carne alba asociat cu legume inabusite. Sau acea capotata – nimic altceva decat un amestec savuros de legume si condimente.