Fasole bătută, şorici şi varză cu cârnaţi la „Vatra”
Situat chiar în inima Bucureştiului, în apropierea parcului Cişmigiu, restaurantul pune la dispoziţia clienţilor, spaţiul ideal pentru o petrecere, o masă de afaceri sau o cină în doi.
Atât gustul desăvârşit al bucatelor – fasole bătută, varză cu cârnaţi, sarmale de pui în foi de viţă cu mămăliguţă, rasol de vită cu legume, tochitură, şorici, ciorbă de burtă, pregătite cu multă dăruire de bucătarii localului, cât şi amabilitatea şi buna dispoziţie cu care personalul vă întâmpină, întregesc vestita ospitalitate a restaurantului.
Decorul invită la voie bună şi te încadrează în spaţiul românesc autentic. Produsele sunt atent selecţionate pentru a creea mâncarea perfectă, un curcubeu de aromă şi frăgezime.
Gustul bucatelor răsfaţă papilele gustative, provocând pofta de a gusta din fiecare pe nerăsuflate. Savoarea mâncărurilor, delicateţea vinurilor româneşti şi lumina care răzbate în încăperile ce te plasează în timpurile istorice din sânul unui han boieresc, conduc clienţii spre voie bună şi regretul că timpul nu stă în loc.