Pește gătit după rețete din 1962
Pescăria Dorobanților este un restaurant intim și cochet unde, fie că este vorba despre prânz sau cină, puteți redescoperi mâncarea tradițională românească din pește.
Bucătarii gătesc după un rețetar din anul 1962 și aduc în actualitate gusturi de mult uitate, care se ridică până și la așteptările celor mai pretențioși gurmanzi.
Citește și Lente & Șotron, sufrageria de joacă din oraș
Într-o atmosferă relaxantă și prietenoasă de vacanță, mirosul storceagului și al peștelui prăjit vă alină dorul și vă poartă din mijlocul Bucureștiului direct în Delta Dunării.
Pe lângă varietatea de preparate din pește, Pescăria Dorobanților se poate lăuda și cu cocteiluri care fac casă bună cu mâncarea.
Citește și Jungle Laser Mania vă provoacă să cuceriți jungla amazoniană
Peștele se mănâncă cel mai bine la o poveste. Așadar, dacă vreți să transformați mâncarea într-o adevărată experiență, nu veniți singuri, ci cu prietenii!