Profesioniștii în tehnologie se întâlnesc în luna noiembrie la How to Web Conference 2015
How to Web Conference 2015 aduce împreună peste 1.000 de fondatori de startup-uri, product manageri, programatori, designeri, specialiști în marketing și lideri de comunități din Europa Centrală și de Est. Pe lângă conținutul care include studii de caz și discursuri practice, participanții beneficiază de oportunități de networking cu actori importanți din industria de tech și au ocazia de a se conecta la ecosistem și de a descoperi tendințele actuale.
Pe scena principală a conferinței vor urca antreprenori consacrați și profesioniști cunoscuți la nivel global care vor împărtăși bune practici, vor prezenta studii de caz și vor aborda teme precum lansarea de produse cu potențial, metrici de produs, product marketing, content marketing, creșterea ratelor de conversie prin growth hacking, sau formarea și managementul echipelor.
Printre invitații care au confirmat participarea la eveniment se numără Jan Reichelt, Co-Fondator & Președinte, Mendeley, Larry Gadea, Fondator & CEO, Envoy, Martin Eriksson, Co-Fondator, Mind the Product și Product Tank, Kalman Kemenczy, Director of Product, Prezi.com, Edial Dekker, Co-Fondator Gidsy & Hack de Overheid și ex-Senior Product Manager Eventbrite și alții.
Scena secundară a conferinței va aborda teme de interes pentru startup-uri și va aduce în discuție subiecte precum obținerea de investiții de la investitori de tip angel și/sau fonduri de venture capital, relația cu investitorii înainte și după investiție, evaluarea unui startup sau experiența într-un program de accelerare. La acestea se adaugă o serie de paneluri cu profesioniști din regiune, moderate de liderii comunităților locale.
Participanții la How to Web Conference 2015 vor avea ocazia să descopere tendințele actuale în industrie vizitând zona de gadget expo unde vor fi expuse produse inovatoare din domeniul IoT și aparate care folosesc inteligență artificială. O demonstrație a felului în care funcționează o parte dintre aceste produse va avea loc și pe scena principală a conferinței.
Oportunități pentru startup-uri la Startup Spotlight
Participând la Startup Spotlight, 32 de startup-uri care dezvoltă produse tech cu potențial la scară globală vor beneficia de sesiuni de mentorat adaptate nevoilor proprii și vor intra în cursa pentru premiile în valoare totală de 20.000 USD oferite de IXIA, partener principal al programului. Ajuns la cea de a patra ediție, programul oferă echipelor finaliste oportunitatea unică de a intra în legătură cu potențiali parteneri de distribuție, investitori și programe de accelerare, ajutându-le în același timp să câștige vizibilitate și expunere media în presa de profil.
Participarea la Startup Spotlight este gratuită, iar echipele finaliste sunt selecționate de un juriu format din experți internaționali în domeniu. Aplicațiile sunt deschise până vineri, 30 octombrie, și se realizează prin completarea formularului disponibil online pe site-ul programului.
Pentru mai multe detalii accesați site-ul evenimentului.