Studiu despre produsele românești lansat de fundația Prințului Charles
„Intenţionăm să discutăm cu câteva sute de producători din aceste regiuni ca să vedem ce produse naturale fac, în ce cantitate şi la ce calitate, cum le vând şi cu câţi bani rămân în buzunar. La finalul acestei călătorii, vom nominaliza cinci produse de calitate superioară cu ajutorul unor experţi în calitatea mâncării din România, Italia şi Marea Britanie, produse ce pot vorbi frumos despre potenţialul agriculturii româneşti. Acest studiu, însă, ne va arăta şi dificultăţile de zi cu zi ale fermierilor şi producătorilor şi sperăm ca pe baza a ceea vor vom afla, să gândim programe ulterioare specifice de susţinere a lor“, a declarat Aura Woodward, directorul executive al Fundaţiei Prinţul de Wales Romania, pentru MEDIAFAX.
Produsele care vor intra în acest studiu sunt brânzeturi, produse din carne, miere, uleiuri, ciuperci, legume şi fructe, dar şi dulceţuri şi conserve.