Viaţă de huzur pentru salariaţii Aeroportului Internaţional “Mihail Kogălniceanu” Constanţa
Compania răsplăteşte salariaţii care devin părinţi şi oferă protecţie socială consistentă angajaţilor şi familiilor lor. Munca în afara programului e premiată prin trei sporuri. Complexitatea muncii reclamă încă un spor pe statele unor angajaţi, iar câteva activităţi specifice domeniului sunt răsplătite suplimentar. La loc de cinste stă sporul pentru muncă în condiţii penibile. De altfel, toţi salariaţii aeroporului lucrează în condiţii grele, nocive şi vătămătoare, pentru care primesc lunar bani în plus la salariu.
Care sunt cele mai importante avantaje ale angajării la Aeroportul Internaţional Constanţa
Toţi cei 268 de angajaţi ai Aeroportului Internaţional "Mihail Kogălniceanu" din Constanţa lucrează în condiţii grele, nocive şi vătămătoare, judecând după cele trei sporuri prin care sunt răsplătiţi lunar.
Munca în afara programului e premiată prin trei sporuri. Lucrul ocazional peste program, orele suplimentare făcute sistematic, şi pentru munca în zile de sâmbătă şi duminică sunt plătite cu sporuri lunare cuprinse între 10 şi 15% din salariul de bază.
Angajaţii Aeroportului Internaţional "Mihail Kogălniceanu" din Constanţa primesc prime de Crăciun, de Paşti, de Ziua Aviaţiei. Li se acordă vouchere de vacanţă, tichete de masă şi tichete cadou. Mai mult, compania naţională premiază salariaţii care demonstrează că aduc beneficii morale sau materiale aeroportului.
Printre beneficiile atipice oferite de Aeroportul Internaţional "Mihail Kogălniceanu" din Constanţa unora dintre angajaţi se numără primele pentru beneficiile morale aduse Aeroportului şi sporul de lucru în condiţii penibile.
Fidelitatea faţă de companie e stimulată prin patru beneficii: spor pentru vechime în muncă, de 11% – 25% din salariul de bază, spor de fidelitate, acordat pentru muncă neîntreruptă în societate şi cuprins între 5% şi 15% din salariul de bază, primă de fidelitate, acordată o dată la cinci ani salariaţilor care împlinesc 20, 25, 30, 35, 40, 45 ani vechime în companie, şi nu în ultimul rând – primă la pensionare, care constă în cinci salarii medii brute lunare pe companie.
Citeşte mai mult pe ECONOMICA.NET