10 ani de CROWNE PLAZA
Pentru sarbatorirea primului deceniu de viata, stafful hotelului Crowne Plaza a folosit artileria grea: tinuta black tie, organizare de cinci stele, mancaruri si bauturi alese, atmosfera cosmopolita si invitati de prima mana. La sosire, rolul de gazde a fost jucat de Pierre Boissel – Director General, George si Cristina Copos si de Mioara Gheorghe, Director de Marketing si Vanzari.
Cand holul hotelului aproape ca s-a umplut cu oaspeti, Pierre Boissel si George Copos au tinut doua speech-uri scurte. Am retinut din cele spuse de patronul Crowne Plaza ceea ce poate fi considerat motto-ul unei cariere in afaceri: "Arta de a fi uneori prudent si alteori istet este probabil arta de a-ti apropia succesul".
Odata prezentarile sfarsite, s-a dat semnalul de incepere a petrecerii. Practic, intreg parterul hotelului a devenit loc de pelerinaj, intre cele cinci coordonate culinar-culturale: in Braserie – muzica si mancare mediteraneana, sala dedicata spatiului asiatic – La Primavera, mancaruri si muzica orientala in Valahia, atmosfera mexicana in Foyer Valahia, tehno si Hi-Tech in Crown Ballroom.
In trecerea de la un punct de atractie la altul, cei prezenti i-au putut intalni si saluta, printre multi altii, pe Patrick Gelin – PDG la BRD – Groupe Societe Generale, Francois Fourmont – CEO Dacia, Florin Pogonaru – Presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania, Dumitru Dragomir, Viorel Paunescu si Ivan Patzaichin. La petrecere au luat parte si cativa dintre jucatorii rapidisti.
Aproape de momentul culminant al serii – aparitia unui urias tort incandescent – au venit alaturi de George Copos si echipa sa Premierul Calin Popescu Tariceanu, impreuna cu sotia.
Intre un pahar de sampanie si o stridie, conversatia fina si, de ce nu?, discutiile informale de afaceri au continuat pana aproape de miezul noptii.