Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Citește-te acum

Lajos Kristof

„Ar trebui ca oamenii să găsească în fiecare zi o idee prin care să vadă posibilitatea de a schimba lumea, să devină mai umani, mai sensibili şi încrezători în steaua lor.”

Lajos Kristof este singurul român inclus printre cei 100 de lideri din educație la nivel internațional, în cadrul „Top Education Conference 2019 – Global Forum for Education and Learning„. Conferința va avea loc în Dubai, în perioada 16-18 decembrie, iar Lajos a fost selectat pentru proiectul său, Mentor în Romania, care oferă mentorat pentru copii. Lajos Kristof conduce Centrul Gifted Center Kristopher.
Lajos Kristof a copilarit la orfelinat, iar acum schimbă oferta educațională și se străduiește să pună bazele unei legi a mentoratului în România.
În anul 2018, proiectele sale au inclus 3.460 de ore de voluntariat, o tabără de excelență dedicată copiilor abandonați, mentorat gratuit pentru 140 de copii și adolescenți, consultanță psihologică și terapie ABA pentru 20 de copii cu dizabilități (tulburări din spectrul autist – TSA), doua tabere gratuite pentru copiii din Sibiu (cu bani strânși din donații), peste 60 de articole scrise despre copiii cu care lucrează. Lajos lucreaza cu copiii supradotați, cu copii din orfelinate și din medii defavorizate, dar și cu cei care vor să se implice în proiectele sale.

Citește integral profilul lui Lajos Kristof aici:
https://revistacariere.ro/inspiratie/educatie/lajos-kristof-daca-un-copil-traieste-intr-un-spirit-de-acceptare-si-prietenie-el-invata-sa-gaseasca-iubirea-pretutindeni/


Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 CITESTE