Echilibrul intre munca si viata personala
Povestiti-ne mai multe despre "Traieste si munceste fara stres: Echilibru-Control-Performanta".
Romania este alaturi de cei mai mari jucatori de pe piata internationala a afacerilor, insa tot oamenii sunt cei care trebuie sa tina pasul cu schimbarile. In momentul in care primim din ce in ce mai multe sarcini, ajungem sa ne simtim coplesiti. Cu toate lucrurile acestea in minte Association of Certified Chartered Accountants (ACCA) si Universitatea DeSales a organizat la inceputul lunii iunie a acestui an evenimentul de la Bucuresti, cu tema "Traieste si munceste fara stres: Echilibru-Control-Performanta". Intalnirea a avut scopul de a-i ajuta pe membrii ACCA din Romania sa se descurce cu agendele lor incarcate si sa isi mentina un echilibru intre profesie, viata privata si sanatate.
Reprezinta stresul una dintre problemele cu care se confrunta oamenii de afaceri din Romania?
Stresul a devenit international, iar acest fapt este specific si Romaniei, care traieste acum in spiritul dramatic si exploziv al antreprenoriatului. Exista foarte multe mituri referitoare la stres, care ar trebui imediat inlaturate din discutie. Unul dintre acestea este faptul ca exista stres-bun si stres-rau. Este ca si cum ai spune ca exista atacuri de cord bune si rele. Chiar si cel mai mic stres poate interfera cu gradul nostru de concentrare asupra unei sarcini, cu gandirea limpede sau cu efortul de a rezolva o problema intr-un mod creativ. Un alt mit este faptul ca avem nevoie de stres ca sa fim productivi, sa ne autodepasim.
Cum ne ajuta informatiile acestui seminar sa ne schimbam viata?
Ideile prezentate in cadrul acestui seminar ajuta la dezvoltarea abilitatilor necesare pentru invingerea stresului, la dobandirea increderii in sine si a claritatii mintii – toate fiind necesare in dobandirea succesului intr-o lume moderna. Seminarul este concentrat pe furnizarea informatiilor si formarea abilitatilor necesare in mentinerea echilibrului neurologic si a controlului emotional. Viitorul va fi cladit de tinerii romani, dar nu poate fi realizat fara disciplina, cunostinte si abilitati. Nu uitati ca voi sunteti resursa, indiferent de locul unde va aflati sau de ceea ce faceti. Folositi-va mintea si trupul pentru a realiza ceea ce va propuneti. Aveti puterea sa creati boala sau sanatate, teama sau posibilitati, anxietate sau veselie. Voi aveti puterea, forta si cunostintele. Singura intrebarea este: Aveti si indemanarea?