Ce soluție a găsit o companie pentru a face față crizei de personal din industria HoReCa
Daniel Mischie, CEO Grupul City Grill, a vorbit, într-un interviu acordat wall-street.ro, despre strategia de dezvoltare a business-ului, ce soluție a găsit compania pentru a face față crizei de personal din industria HoReCa, cum apreciază serviciile din industria ospitalității, dar și ce schimbări ar trebui făcute.
Grupul City Grill administrează în prezent 19 restaurante și cafenele, deschise sub brandurile Caru’ Cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescăruș, Hanul Berarilor, Trattoria Buongiorno, City Grill și City Cafe. Daniel Mischie se află la conducerea business-ului din ianuarie 2017, atunci când a preluat funcția de CEO. După ce a raportat afaceri de peste 33 de milioane de euro anul trecut, Mischie a declarat că 2018 este un an cu planuri multe care includ, printre altele, și extinderea business-ului în marile orașe din țară.
Citește mai multe pe WALL-STREET.RO.