CARIERE NO. 283 CARIERE NO. 283 Citește-te acum

Maria Dohotari

Human Resources Business Partner, Flex

Maria are o experiență de peste 18 ani în Resurse Umane, din care ultimii 14 ani sunt în Flex. În prezent este Human Resources Business Partner pentru departamentul Operațional din Flex, cu peste 3000 de angajați în zona de producție și departamentele de suport.

Longevitatea experienței profesionale în Flex România se datorează culturii organizaționale care “împinge,, oamenii să se dezvolte, să se adapteze noilor necesități ale viitorului, să fie mai responsabili, atenți, implicați și anticipativi, deoarece abordarea ,,vom trăi și vom vedea” nu mai este o opțiune într-o lume în care suntem dependenți de rețele fără fir (wireless), unde inteligența artificială se infiltrează în viețile oamenilor. Conducerea autonomă, infrastructura urbană, orașele inteligente, roboți  și drone, reprezintă pentru furnizorii de servicii și telecomunicații cum este și Flex provocări enorme, dar și oportunități de afaceri.

Flex România și-a început activitatea în Timișoara în anul 1999, având peste 20 de ani de experiență locală și 4100 de angajați. Compania este una complexă și oferă soluții integrate de tipul Sketch-to-Scale® sau de la design la fabricație pentru cele mai importante segmente de piată din industria Medicală, Telecomunicații, Automotive și Industrial.

Maria consideră că o companie solidă are trei bunuri de preț: oameni, procese și tehnologie, iar valoarea unei organizații este combinația dintre acestea. Domeniile de activitate în care a căpătat experiență sunt dezvolatarea strategiilor de HR, consilierea și consultanța angajaților și managementului, programe de compensații și beneficii, recrutare și selecție, experiență directă cu necesitățile reale de operațiuni.

Aceste arii sunt în continuare în sfera ei de interes și încercă să-și dezvolte constant competențele pentru a sprijini business-ul și oamenii.

Crede în sintagma “Omul sfințește locul”.

 


CARIERE NO. 283 CARIERE NO. 283 CITESTE